Titanium Tenten

Opslagtenten ‘Titanium’ voor professionals.

Opslagtenten ‘Titanium’ zijn een perfect alternatief voor permanente constructies, die duur om te bouwen en duur in onderhoud zijn. Met een flexibele overkapping of opslagtent van een professionele kwaliteit hebt u een overdekte ruimte waarin u alles onder kunt opslaan, zodat het beschermd is tegen regen, wind, stof en vallende bladeren. Verder hebt u de mogelijkheid om uw opslagtent te verplaatsen als u daaraan op een zeker moment de behoefte hebt. Daarom zijn ‘Titanium’ opslagtenten en andere opslagtenten van Dancover erg populair in verschillende sectoren van landbouw tot industrie, productie en handel. Het is duidelijk dat er bijna geen beperking zijn aan wat u in deze grote, ruime opslagtenten uit de Titanium-serie kunt opslaan. Met een opslagtent van Dancover zult u ruimte hebben voor auto's, boten en landbouw machines. U kunt de grote opslagtenten ook gebruiken als een tijdelijke en beschutte werkplek, zodat personeel, materialen en machines tijdens slechte weer beschut zullen zijn.

Opslagtent van een professionele kwaliteit.

Een opslagtent uit de Titanium-serie biedt top kwaliteit mogelijkheden, met een aantal specifieke details en een hoge functionaliteit. Met deze functies is de stijlvolle opslagtent ideaal voor opslag van auto's, machines en materialen. Het sterke frame en het duurzame PVC dekzeil biedt u één van de sterkste opslagtenten op de markt, waarvan u jarenlang zult kunnen genieten. U kunt de opslagtent op dezelfde plek laten staan of deze verplaatsen, indien daarvoor de behoefte ontstaat. De Titanium-serie is geschikt als opslagruimte, opslagtent, magazijn, tijdelijke schuur of als opslagtent voor algemeen gebruik.

Opslagtenten en boottenten in verschillende formaten en uitvoeringen.

Opslagtenten uit de Titanium-serie zijn ook verkrijgbaar als speciale tenten voor de opslag van boten, wanneer deze tijdens de winter op het droge liggen. De stijlvolle en ruime boottenten zijn groot en bieden een gemakkelijke toegang tot de opgeslagen boot, vooral als u tijdens de opslag aan de boot wilt werken. U kunt veel meer over de Titanium-serie en de grote opslagtenten en boottenten op dancovershop.com bekijken.