Springkussens

Springkastelen en springkussens voor urenlang vermaak en speelplezier.

Een bont gekleurd springkussen of springkasteel zal de kinderen op elk feest of evenement urenlang speelplezier geven. Stelt u zich de ogen van de kinderen eens voor als ze op de verjaardag komen en ze zien een groot, prachtig springkasteel of springkussen buiten in de tuin staan. Dancover heeft een uitgebreid assortiment aan feestartikelen - van de elementaire uitrusting zoals tafels, stoelen en tenten - tot de ludieke dingen zoals springkastelen, springkussens, Slush ijsmachines en popcorn machines. Al met al kunnen wij u alle benodigdheden leveren voor een prachtig en spectaculair feest of een ander soort evenement.

Springkastelen, springkussens en nog veel meer ludieke dingen.

Dancover is de grootste expert en leverancier van feestuitrusting in Europa. Wij hebben een uitgebreid aanbod van kwalitatief zeer goede partytenten, evenementen- en feestmeubels, LED-verlichting en nog veel meer. Onze echte showtoppers zijn onze bont gekleurde springkastelen, springkussens, Slush ijsmachines en popcorn machines. Kortom, wij hebben alles in huis om voor iedereen - kinderen, volwassenen en professionals - een fantastisch feest te maken. Met name een springkasteel of een springkussen is een garantie voor succes op kinderfeestjes of andere gelegenheden. Dancover springkussens en -kastelen zijn conform alle veiligheids- en kwaliteitseisen en beantwoorden aan de hoge eisen van het merk Dancover. De producten zijn makkelijk mee te nemen, snel op te blazen, leeg te laten lopen en kunnen in de bijgesloten draagtas worden bewaard. U heeft alleen maar een vlakke ondergrond nodig om onze prachtige springkussens en -kastelen te kunnen plaatsen en u kunt rekenen op vele uren speelplezier en vrolijke gezichten.

Springkastelen en springkussens voor particuliere feesten en andere evenementen.

Een springkussen of een springkasteel is de ideale manier om kinderen op elk evenement urenlang plezier te bezorgen. De bont gekleurde springkastelen of de fantastische opblaasbare springkussens in verhuurkwaliteit zijn ontwikkeld volgens de veiligheidseisen voor particulier en commercieel gebruik (EN 14960). Het springkussen wordt met twee blowers en palen geleverd. Voor dit fantastische springkussen heeft u enkel een vlakke ondergrond nodig en de kinderen zullen zich urenlang vermaken en amuseren. U kunt het gebruiken voor particuliere feesten zoals verjaardagsfeestjes of instellingen voor kinderen, sportclubs en campings. Springkussens vallen in de smaak bij de kinderen en daarom vinden ouders de springkussens ook geweldig op beurzen en markten.