Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zorgen ervoor dat u meer tijd op uw terras kunt doorbrengen.

De terrasoverkappingen zijn een stijlvolle oplossing, waardoor u uw terras zowel overdag als 's avonds onder alle weersomstandigheden kunt gebruiken. De dakpanelen verminderen de schadelijke UV-stralen, beschermen tegen de regen en houden 's avonds de vallende dauw tegen. Zo kunt u met een terrasoverkapping min of meer alles buiten onder de overkapping laten staan - meubels, kussens, dekens en nog veel meer. Kortom, een terrasoverkapping betekent meer tijd op uw terras en minder rompslomp bij het heen en weer verhuizen naar de zithoek op uw terras.

Terrasoverkappingen van duurzame en onderhoudsvrije materialen.

De terrasoverkappingen van Dancover zijn van onderhoudsvrije materialen gemaakt en u kunt de lichte en stevige constructie met slechts twee personen in elkaar zetten. U hebt geen speciaal gereedschap nodig en ook geen ervaring. Wanneer u de terrasoverkapping heeft geplaatst, kunt u zich richten op alle voordelen die een terrasoverkapping u biedt en hoeft u geen tijd meer te besteden aan onderhoud. Met een van de stijlvolle terrasoverkappingen van Dancover zult u geen last hebben van verrotting, roest of afbladderen. Wilt u de overkapping schoonmaken? Gebruik dan gewoon een tuinslang en eventueel een zachte borstel.

Een terrasoverkapping voor allerlei toepassingen.

Een terrasoverkapping kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt, afgezien van het voor de hand liggende, zoals een carport of een onderdak voor uw fietsen en tuinaccessoires. De overkapping is ideaal als beschutting voor de kinderspeelplaats tegen de zon en de regen. Enkelen gebruiken de lichte terrasoverkapping boven een hottub. Wij adviseren u om het jaar bijvoorbeeld in twee periodes op te splitsen, afhankelijk van het klimaat. Gebruik de terrasoverkapping in de zomer zoals bedoeld - voor de overdekking en beschutting van de ruimte waar u op het terras zit. Gebruik de terrasoverkapping de rest van het jaar als carport of als overkapping voor uw tuinmeubels en overige zaken die u in de herfst en winter moet beschermen. Wanneer u de terrasoverkapping als carport gebruikt, hoeft u 's morgens geen sneeuw en ijs van de auto te schrapen.