Werktenten

FleXshelter Werktenten voor professionals.

FleXshelter Werktenten zijn een serie innovatieve werktenten en overkappingsoplossingen voor allerlei soorten werkzaamheden buiten. Drie kenmerken onderscheiden de werktenten en overkappingen uit deze serie: Het zijn de veelzijdigheid, de stevigheid en duurzaamheid van de materialen en de heel simpele montage ervan. De FleXshelters bieden langdurig een effectieve bescherming en beschutting voor de meeste buitenwerkzaamheden. Deze stevige en innovatieve FleXshelter Werktenten zijn al snel onmisbaar als u opdrachten en werkzaamheden in de buitenlucht moet uitvoeren.

FleXshelter Werktenten voor talloze sectoren en toepassingen.

FleXshelter Werktenten zijn een fantastische manier om de medewerkers bij buitenwerkzaamheden te beschermen tegen regen en wind. De stevige en duurzame materialen bieden u beschutting en zorgen ervoor dat u bij alle weersomstandigheden uw werk kunt doen. Deze uitstekende kwaliteit werktenten hebben een bijnaam - de 5 seconden tent. De reden voor deze bijnaam is vanzelfsprekend dat de FleXshelters zeer snel op te bouwen is. Zelfs de grotere en stabielere opblaasbare werktenten zijn tussen de klussen door erg makkelijk op te zetten, uit elkaar te halen, mee te nemen en op te bergen.

FleXshelter Werktenten met draagtas.

FleXshelter Werktenten worden geleverd in een draagtas, zodat u ze tussen de verschillende werkzaamheden door makkelijk kunt meenemen en opbergen. Wanneer u uw FleXshelter wilt opzetten, kost het maar een paar seconden om de tent uit de tas te halen en op te zetten. De Dancover FleXshelters zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kabel- en elektriciteitswerkzaamheden zoals bijvoorbeeld werkzaamheden aan schakelkasten en dergelijke. Ze zijn ook geschikt voor werkzaamheden waarbij u beschutting tegen de regen nodig hebt, bijvoorbeeld om laswerkzaamheden te kunnen uitvoeren.

FleXshelter Werktenten en Veiligheidsschermen voor ongevallen en evenementen.

De serie werktenten omvat eveneens een veiligheidsscherm ter afscherming van een ruimte - in verband met ongelukken, evenementen en VIP-arrangementen waarbij u een ruimte wilt afschermen en de gewonde(n) of gasten een beetje privacy wilt bieden. Voor vragen over onze FleXshelter Werktenten, onze Veiligheidsschermen of andere artikelen op Dancovershop.com kunt u altijd contact opnemen met één van de Experts van Dancover.