Polytunnel broeikassen

Polytunnel broeikassen zijn betaalbaar en effectief.

Polytunnel broeikassen zijn een voordelig en efficiënt alternatief voor de duurdere broeikassen van aluminium en polycarbonaat of aluminium en glas. Een polytunnel broeikas is een effectieve en duurzame broeikas waarmee u zelf in no time groenten, fruit en bloemen kunt kweken. De polytunnel broeikas is eenvoudig te plaatsen en kan meteen worden gebruikt. Met een polytunnel broeikas kunt u het tuinseizoen verlengen en vroeger in het voorjaar beginnen en tot ver in de herfst van de broeikas genieten, wat uiteraard van het klimaat afhangt. In dit opzicht heeft een polytunnel broeikas precies dezelfde voordelen als de traditionele broeikas. Het enige verschil is de lagere prijs en het ontwerp.

Polytunnel broeikassen met metalen of kunststof frames.

Polytunnel broeikassen van Dancover zijn in diverse variaties verkrijgbaar - u kunt kiezen voor een broeikas met een gegalvaniseerd stalen frame, een verzinkt stalen frame of een kunststof frame. Ze beschikken allemaal over een stevige UV-resistente afdekking met een indrukwekkende lichttransmissie van 95% voor de transparante broeikas afdekkingen. De polytunnel broeikassen zijn eenvoudig te monteren en de afdekking is makkelijk aan te passen en te bevestigen. Een polytunnel broeikas is een ideale optie als lage kosten en hoge efficiëntie zwaarwegend voor u zijn. De polytunnel broeikas zal u van alle gewenste producten voorzien, als u de broeikas op de gangbare manier gebruikt. Al heel snel zult u kunnen genieten van het zien van groenten, fruit en bloemen die in uw nieuwe polytunnel broeikas beginnen te groeien.

Polytunnel broeikassen zijn makkelijk te plaatsen - en indien nodig te verplaatsen.

Polytunnel broeikassen zijn ideaal om allerlei soorten te kweken en komen in dat opzicht volledig overeen met de traditionele broeikassen. De vormgeving van het polytunnel broeikas vangt de zonnestralen perfect op en verwarmt de broeikas, zodat u mooi gezond fruit en nog veel meer van uw eigen tuin kunt krijgen. Houdt u van biologisch voedsel? U krijgt het perfecte product zonder kunstmatige toevoegingen. Bovendien kunt u genieten van voedsel van uw eigen tuin, dat gewoon een veel betere smaak heeft. Heeft u vragen over de polytunnel broeikassen van Dancover? Neem dan gerust contact op met onze Experts via telefoon, e-mail, Skype of Chat? U vindt alle relevante contactgegevens op Dancovershop.com.