Tentaccessoires

Partytenten met een uitgebreid aanbod accessoires voor meer flexibiliteit.

Partytenten zijn de ideale oplossing voor een groot aantal evenementen zoals familiediners, jubileums en professionele evenementen. Een partytent telt een bepaald aantal vierkante meters, zodat er ruimte is voor het uitnodigen van mensen en het organiseren van feesten of evenementen, waarvoor u anders geen plaats zou hebben. Met het uitgebreide assortiment accessoires voor de Dancover partytenten beschikt u over een groot aantal interessante mogelijkheden om uw partytent aan een bepaald feest of evenement aan te passen.

Partytenten in diverse uitvoeringen.

Partytenten zijn beschikbaar in veel verschillende afmetingen en kwaliteiten, zodat u altijd de juiste partytent voor een bepaald evenement kunt vinden. Dankzij het grote aanbod aan accessoires kunt u ook de vormgeving en functionaliteit van uw partytent aanpassen als u bijvoorbeeld de partytent voor uiteenlopende evenementen op verschillende tijdstippen en bij verschillende weersomstandigheden wilt gebruiken.

Partytenten met en zonder zijwanden.

U kunt het uiterlijk en de functionaliteit van uw partytent aanpassen door simpelweg de diverse zijwanden te verwisselen. Kies de dichte zijwanden zonder ramen waardoor u een dichte en afgesloten partytent verkrijgt. Maar u kunt voor de gehele partytent ook kiezen voor zijwanden met ramen, zodat er veel licht in de partytent valt - zodat u naar buiten kunt kijken. Bij mooi weer kunt u een of meer zijwanden weglaten en heeft u een lichte en luchtige partytent.

Partytent met een omvangrijke selectie accessoires.

Partytenten zijn helemaal niet gecompliceerd. U koopt simpelweg de partytent die u nodig heeft, pakt deze uit, zet het frame in elkaar, plaatst de afdekking en bent klaar voor het feest. Daarnaast is er een hele lijst met producten verkrijgbaar, die u eventueel interessant vindt. Zo is er onder meer een grondbalk, indien uw partytent er geen heeft. Een grondbalk levert extra stabiliteit en in combinatie met een Safety Pack met stormharingen en storm spanbanden zorgt het voor een extra stabiliteit en beveiliging van uw partytent bij slechte weersomstandigheden. Dit is puur praktisch, maar u kunt uw partytent ook verfraaien met gordijnen en voeringen, zodat de partytent er mooi, zacht en romantisch uitziet.

Reparatieset

Reparatieset

€ 70,18