Caravanhoezen

Caravanvoortenten voor nog meer kampeerplezier.

Onze stevige en flexibele kampeervoortent biedt ruimte aan de voorzijde van uw camper, caravan en dergelijke. Het vrijstaande tunnelontwerp heeft vier ramen met gordijnen, een grote voordeur en een groot badkuipvormig grondzeil over het volledige oppervlak van de tent. U kunt de ruime voortent gebruiken als extra verblijf of beschutting als onderdeel van uw camper of caravan om nog meer van het leven in de natuur te genieten. De voortent kan perfect dienen als onderkomen als het weer opspeelt of als beschutting tegen de wind.

Extra ruimte om onderweg van het leven te genieten.

Onze caravanvoortent biedt veel extra ruimte voor uw camper en meer. De tent biedt u enige privacy wanneer u van huis bent en misschien midden op een drukke camping staat. Dankzij het vrijstaande tunnelontwerp is het makkelijk om de voortent op te zetten en heeft u ruimte voor stoelen en tafels of om te slapen als het te warm is om in het voertuig te overnachten. De lantaarnbevestiging maakt het mogelijk om een lamp in de voortent te hangen. Bezoek Dancovershop.com om ons grote aanbod aan bijbehorende kampeeruitrusting te ontdekken.

Kamperen is hip, goedkoop en milieuvriendelijk.

Kamperen is niet nieuw, maar het is weer populair geworden omdat het milieuvriendelijk en goedkoop is. Daarnaast kunt u in aanraking komen met de natuur en kunt u min of meer overal verblijven waar u wilt. U kunt zich verplaatsen en verschillende plaatsen bezoeken, zowel met uw eigen auto, camper of fiets. Dancover heeft een uitgebreid assortiment kampeertenten, slaapmatten en tassen, tafels, stoelen en praktische caravanvoortenten.