Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn flexibel en veilig.

Opslagcontainers zijn een perfecte oplossing wanneer u een veilige en flexibele opslag nodig hebt. Wij bieden deze stevige containers van thermisch gegalvaniseerd staal tegen zeer voordelige prijzen. De containers zijn weerbestendig en er op gebouwd om in alle weersomstandigheden buiten te staan. U kunt de opslagcontainers als u dat wilt uiteraard ook binnen gebruiken. De twee dubbele deuren met slot en handvat voorzien in een veilige en makkelijke toegang tot de container. De brede deuren maken het mogelijk om zelfs grote objecten op te slaan, zodat de containers voor de meeste dingen voldoende ruimte bieden. Een belangrijk kenmerk is dat de opslagcontainers indien nodig gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden. Deze zeer goede flexibiliteit voorziet u ten allen tijde van voldoende opslagruimte. U kunt de containers ook met een heftruck of kraan verplaatsen. Met één of meer van deze functionele containers beschikt u over de perfecte opslagoplossing, omdat de containers wanneer ze gedemonteerd zijn heel weinig ruimte innemen.

Milieu opslagcontainer voor een veilige opslag.

Moet u op olie gebaseerde en brandbare materialen opslaan? Onze milieu opslagcontainers voorzien in een veilige opslag van deze materialen met speciale vereisten. Onze milieu opslagcontainers hebben een ingedamde vloer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over gemorste chemicaliën. Met een stevige milieu opslagcontainer bent u er zeker van dat uw opgeslagen materialen veilig en zonder enig risico voor het milieu worden bewaard.

Opslagcontainers met speciale functies.

De opslagcontainers van Dancover zijn met diverse accessoires verkrijgbaar, die u indien gewenst kunt toevoegen. U kunt planken, een oprit, gasfleshouders, vandaalbalken, heftruck geleiders en luchtroosters verkrijgen. Merk op dat wanneer u een aantal van deze accessoires wilt aanschaffen, u contact moet opnemen met onze klantenservice om de container met de geïnstalleerde functies te verkrijgen. U kunt indien gewenst vooraf meer dan één luchtrooster laten installeren. U vindt de contactgegevens van de klantenservice op Dancovershop.com.