Kampeertenten

Kampeertenten bieden u comfort in de buitenlucht.

Kampeertenten van Dancover zijn verkrijgbaar in veel formaten en in verschillende prijzen, afhankelijk van uw wensen. U hebt keuze uit een uitgebreid assortiment aan praktische en stijlvolle tenten. Bent u met 2, 3 en 4 personen? Dan kunt u kiezen voor een van de kleinere kampeertenten zoals onze vouwtenten, tunneltenten, koepel- en iglotenten. Of gaat u met vijf of zes personen kamperen? We hebben ook grotere kampeertenten met ruimte voor uw uitrusting en baggage. We hebben ook kampeertenten voor degenen die willen trekken en daarom zo weinig mogelijk mee willen nemen. Zij geven de voorkeur aan een kleinere en lichtere kampeertent, zodat ze meer van hun reis kunnen genieten. U kunt ook kampeertenten voor de hele familie verkrijgen, waarvoor u een comfortabele tent met ruimte voor de bagage nodig hebt en waarin u rechtop kunt staan.

Kampeertenten van een hoge kwaliteit maken het reizen makkelijker.

Kampeertenten geven u een geweldig gevoel van vrijheid. Pak gewoon uw tent en maak geweldige outdoor ervaringen mee. Hoewel de meeste kampeerders tegenwoordig de voorkeur geven aan campings met moderne faciliteiten. Maar zelfs als u op zo’n camping kampeert moet uw tent aan een aantal vereisten voldoen, die kampeerders tegenwoordig aan hun tent stellen. Functies als een logische constructie, makkelijk opzetten, stevigheid, lichtgewicht materialen, gemakkelijke toegang en ventilatie behoren tot de minamale vereisten. Dancover biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kampeertenten voor uiteenlopende doeleinden- voor enkele overnachtingen, het spelen in de tuin, maar ook als u met uw hele familie een geweldige kampeervakantie wilt beleven.

Kampeertenten voor iedereen - voor groot en klein.

De kampeertenten van Dancover omvatten veel bekende merken als Outwell, Easy Camp, Ranger en Coleman, maar ook onze eigen merken TentZing en Flashtents®. Ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat zult u waar voor uw geld krijgen en veel schitterende uren in de natuur kunnen doorbrengen. Misschien wilt u een lange kampeervakantie nemen, of misschien heeft u alleen maar een slaapplek voor het schoolreisje nodig of voor een gezellig weekendje uit met goede vrienden en familie. Het is tegenwoordig ontzettend in om met het gezin de auto te nemen en eropuit te trekken met niet veel meer dan een kampeertent in de bagageruimte. U voelt zich vrij als een vogel en kunt kiezen uit de vele campings die u onderweg tegenkomt. Daarnaast is het een heerlijk gevoel om in de natuur in een kampeertent te slapen en wakker te worden met het gezang van de vogels en wellicht een prachtig uitzicht.