BBQ’s en vuurschalen

Gasbarbecue grillen of houtskoolbarbecues voor heerlijke gegrilde gerechten.

Wij hebben diverse soorten kwalitatief uitstekende barbecues - zowel op gas als op houtskool - in ons assortiment. U kunt kiezen voor de klassieke houtskoolbarbecue of de 'nieuwe' en voor wat modernere barbecues op gas. Ongeacht waar u de voorkeur aan geeft - u vindt het hier. Wij hebben een assortiment topkwaliteit grillen van Barbecook - één van de grote producenten van barbecue grillen in Europa. We leveren allerlei verschillende barbecue grillen voorzien van fraaie details waarmee u uw barbecue-ervaring naar ongekende hoogten kunt tillen. Met een barbecue grill van Dancover garanderen we u een fantastische barbecue-ervaring - zowel op gas als op houtskool.

Barbecue grillen voor houtskool - de traditionele manier van barbecueën.

Houdt u - net als vele anderen - van de smaak van verrukkelijk gegrilde gerechten, dan zijn onze stijlvolle en functionele houtskoolbarbecue grillen onmisbaar. Dankzij onze nieuwe en moderne houtskoolbarbecue grillen kunt u snel en makkelijk de heerlijkste gerechten bereiden. Zowel in een kleine tuin als op een terras zal deze barbecue grill wonderen verrichten. U kunt er heerlijk eten mee bereiden met de bekende en populaire smaak van gegrild eten. De strakke en moderne houtskoolbarbecues zijn uitgevoerd met het unieke QuickStart® -systeem, zodat u de grill in een mum van tijd kunt opstarten. De grill heeft drie standen en de luchttoevoer is instelbaar, zodat u altijd een perfect resultaat krijgt. Bovendien beschikt u over het QuickStop® -systeem met water en een geïntegreerde aslade onderaan de barbecue. Allemaal verenigd in een modern en strak design. Let op: niet alle barbecue grillen zijn van de hierboven genoemde functionaliteiten voorzien.

Barbecue grillen op gas als nieuwe manier van barbecueën.

De moderne gasbarbecues zien er op uw terras en overal waar u deze neerzet fantastisch uit. Dankzij de talrijke unieke functies zal deze moderne gasbarbecue uw barbecue-ervaring op een hoger niveau brengen. Een greep uit de veelzijdigheid, die we graag onderstrepen, zijn de krachtige roestvrijstalen branders, de knoppen die met één hand te bedienen zijn en de geïntegreerde thermometer. Merk op dat de lekbakken in de vaatwasser gewassen kunnen worden om tijd te besparen! Onze gasbarbecues zijn vervaardigd uit duurzame materialen, waaronder gietijzer en geëmailleerd staaldraad. Met één van onze populaire barbecues voor gas of houtskool bereidt u heerlijke gegrilde gerechten zoals nooit tevoren!

U kunt bij ons ook terecht voor een echte showstopper - een grote houtskoolbarbecue voor feesten en evenementen!

En tot slot willen we uw aandacht vestigen op onze grote houtskoolbarbecue voor feesten en evenementen waarbij veel gasten aanwezig zijn. De grote barbecue grill is bestemd voor feesten en evenementen waarop u voor veel gasten eten wilt bereiden en waarvoor u een barbeque met ruimte voor veel eten nodig heeft. Afgezien van ons aanbod van stijlvolle en moderne barbecues voor gas en houtskool, hebben we een topper om mensen bij elkaar te brengen en ter plekke heerlijke gerechten te bereiden voor al uw hongerige gasten. Zowel voor het grillen van worstjes en hamburgers als voor het roosteren van vis, schaal- en schelpdieren en geroosterde groenten kunt u rekenen op deze grote houtskoolbarbecue. Uiteraard kunt u altijd voor een kleine groep personen gerechten klaarmaken op een grote barbeque grill, andersom is dit niet het geval. Onze grote party houtskoolbarbecue is onderdeel van ons eigen merk CosyLifeStyle® van Dancover. Steek 'm aan en geniet van heerlijk eten!