BBQ’s en vuurschalen

Houtskoolbarbecue voor heerlijk eten en een gezellige ambiance.

Een grote houtskoolbarbecue is een prachtig iets bij tuinfeesten en andere gelegenheden. Onze stevige houtskoolbarbecue is geschikt voor veel houtskool en u kunt er heerlijk eten mee bereiden voor een groot aantal gasten. De partygrill is voorzien van een grillplaat, twee vorken en een spithouder voor grote braadstukken, zodat u een fantastisch diner kunt bereiden. De grill is perfect geschikt voor verschillende soorten voedsel - worsten, hamburgers, steaks of een groot braadstuk. Kortom, uw gasten zullen genieten van de vers gegrilde gerechten.

Smoker voor het klaarmaken van een heerlijke smaakvariatie.

Onze topkwaliteit smoker met ingebouwde luchtinlaat en thermometer kan u bijna altijd een perfect resultaat bieden. Onze smoker is geschikt voor houtsnippers, waarmee u uw voedsel elke keer weer de lekkerste rooksmaak kunt geven - van vlees, vis, kaas of iets anders. Uw gasten zullen genieten van het menu wanneer u een deel van de vele gerechten opdient die u voor hen heeft bereid - ofwel op voorhand in de roker of direct van de BBQ.

Vuurkommen voor een fantastische sfeer en geroosterde marshmallows.

De vuurschalen van Dancover omvatten een aantal stijlvolle, stevige vuurschalen en een assortiment accessoires zoals een beschermkap en gaasschermen voor de veiligheid. De stevige vuurkommen van CosyLifeStyle® van zwart staal zijn onderhoudsvrij en uitstekend geschikt voor het creëren van een prettige sfeer in uw tuin of op het terras. Leg gewoon een paar gewone houtblokken op uw vuurschaal en leun achterover om te genieten van een mooi en veilig vuur, overal waar u uw vuurschaal neerzet. Bij langzaam doven van het vuur kunt u heerlijk genieten van het smeulen, of u kunt de hete kolen in de vuurschaal gebruiken om heerlijk brood, maïskolven of geroosterde marshmallows te maken.