Hobbykassen

Hobbykassen van Dancover verlengen het tuinseizoen.

Hobbykassen zijn veel geziene constructies in tuinen en zijn al jarenlang heel populair. Dankzij de toegenomen belangstelling voor een gezonde levensstijl en biologisch voedsel is de vraag de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. Het feit dat u zelf heerlijke groenten, fruit en bloemen kunt kweken en zo veel meer uit uw eigen tuin kunt halen, heeft de belangstelling alleen maar doen toenemen. Met een hobbykas is het voor de meeste mensen heel eenvoudig om hun eigen producten te kweken, omdat de zon het merendeel van het werk doet en u voorziet van tomaten, komkommers, chili's, druiven en mooie bloemen. Het enige wat u zelf moet doen - bij wijze van spreken - is water geven.

Hobbykassen voorzien u van zelfgekweekte producten.

Hobbykassen van Dancover zijn in veel afmetingen verkrijgbaar, afhankelijk van wat u wilt en hoe groot uw tuin is. U hebt keuze uit diverse soorten hobbykassen - zoals de klassieke hobbykas van aluminium met glazen ramen of met de sterke, duurzame ramen van polycarbonaat. Daarnaast kunt u kiezen voor een van de effectieve en voordelige polytunnel broeikassen, die eenvoudig te monteren en af te dekken zijn, zodat u vanaf de eerste dag uw eigen producten kunt gaan kweken. Met een hobbykas in het algemeen heeft u de mogelijkheid om groenten en bloemen te kweken die zonder een hobbykas niet in uw deel van de wereld zouden kunnen groeien.

Hobbykassen voor zowel tuinliefhebbers als professionals.

Hobbykassen hebben niet veel onderhoud nodig en kunnen worden gebruikt om fruit en groenten te kweken of als tuinpaviljoen als u een plek wilt hebben voor als het zo nu en dan slecht weer is. Dancover heeft een uitgebreid assortiment aan hobbykassen in diverse afmetingen - dus hebben we hobbykassen voor zowel de tuinier als de professionele kweker, die veel meer ruimte nodig heeft onder glas of andere afdekking. Overweegt u om een hobbykas te kopen? Neem dan contact op met de Dancover Experts via telefoon, e-mail, Skype of via onze chat. De contactgegevens vindt u op Dancovershop.com.