Flextents® Vouwtenten

Vouwtenten voor particuliere klanten en professionals.

Vouwtenten van Dancover zijn te zien op zowel particuliere feesten als professionele evenementen. Vouwtenten zijn het stijlvolle resultaat van een jarenlange innovatieve productontwikkeling en zijn op dit moment het toonaangevende merk op de markt. Dancover vouwtenten zijn lichte, sterke en draagbare tuinpaviljoenen van een professionele kwaliteit. Ze zijn perfect voor de particuliere markt en het professionele segment. Ongeacht waarvoor u deze nodig hebt zult u een hoge kwaliteit vouwtent verkrijgen, waarvan u lange tijd zult kunnen genieten. Het tuinpaviljoen wordt geleverd in een stevige draagtas, zodat u het tuinpaviljoen makkelijk kunt meenemen en opbergen.

De vouwtenten zijn verkrijgbaar in meer dan 1.230 combinaties.

De vouwtenten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, modellen en kleuren. U kunt zelfs een tuinpaviljoen met volledige digitale print verkrijgen, zodat u op bijv. beurzen en markten alle aandacht trekt. Een voorzichtige schatting toont aan dat u uit maar liefst 1.230 verschillende combinaties afmetingen, kleuren en vormen kunt kiezen! Voeg daar nog het geweldige assortiment aan toe en het gemak waarmee deze vouwtenten kunnen worden opgezet. Met een beetje oefening doet u dit in slechts 60 seconden! De tuinpaviljoenen zijn niet alleen makkelijk op te zetten, ze zijn ook eenvoudig op te bergen, mee te nemen en u kunt ze het hele jaar door voor talloze verschillende doeleinden gebruiken. Wanneer u voor een vouwtent van Dancover kiest, hebt u keuze uit een indrukwekkend assortiment en profiteert u van een snelle levering en professioneel advies op Dancovershop.com.

Vouwtenten zijn innovatief en functioneel.

De vouwtenten zijn van een hoge kwaliteit, licht in gewicht en deze draagbare tent is perfect voor de markten, beurzen, feesten, evenementen en nog veel meer. Overal waar u beschutting tegen de zon of de regen wilt hebben komt deze draagbare en flexibele vouwtent goed van pas - ook op het strand of bij een picknick. De vele voordelen zorgen ervoor dat de Dancover vouwtent in heel Europa een benchmark voor vouwtenten is. De hoge kwaliteit, flexibiliteit en het persoonlijke advies en service bij de aanschaf ervan dragen bij aan de enorme populariteit van de Dancover vouwtent. Heeft u vragen over ons tuinpaviljoen? Neem dan gerust contact op met de tuinpaviljoen Experts van dancovershop.com via telefoon, e-mail, Skype of Chat.