Pergola paviljoenen

Pergola paviljoenen - de klassieke en stijlvolle oplossing.

Pergola paviljoenen vormen een onderdeel van het uitgebreide assortiment aan stijlvolle tuinpaviljoenen die Dancover aanbiedt. Het platte dak en de vier hoekpalen typeren een pergola paviljoen. Anders dan veel tuinpaviljoenen is een pergola paviljoen een minimalistische constructie die een prettige schaduw geeft als het flexibele dak gesloten is. Meestal kunt u het dak van de pergola openen door het doek opzij te schuiven - of door de lamellen te draaien, wat afhangt van de gekozen pergola. Bij onze San Pablo pergola is het mogelijk om de windwerende zijwanden apart te bestellen. Met één of meerdere zijwanden verandert u de pergola in een meer gesloten en beschutte constructie.

Stijlvolle pergola paviljoenen van onderhoudsvrije materialen.

Het ruime aanbod van topkwaliteit tuinpaviljoenen bij Dancover omvat diverse pergola paviljoenen. Deze lichte en sierlijke constructies zien er overal fantastisch uit. Wij hebben pergola paviljoenen met een karakteristiek plat dak, opgebouwd uit dwarsbalken, lamellen, of een stevige stof - of gecombineerd. In tegenstelling tot de meeste tuinpaviljoenen zijn pergola's open constructies zonder zijwanden of gordijnen. Daarmee lijken de pergola's veel lichter en vallen ze minder op. Onze stijlvolle pergola's vormen een prachtige plek om van uw tuin, terras of zwembad te genieten.

Ontspannen in een aangename schaduwrijke omgeving.

Het woord pergola is Italiaans en betekent projectie. Een pergola is van oorsprong een balk die uit een huis steekt en aan het andere einde door pilaren of iets dergelijks wordt ondersteund. Uiteraard worden onze vrijstaande pergola's gescheiden van de woning geplaatst waar u maar wilt - bij het huis of in de tuin. Bovendien kunt u een stevige en duurzame terrasoverkapping in lichte en onderhoudsvrije materialen verkrijgen. Deze terrasoverkappingen zien er meer uit als de originele pergola's die uit de muur van een huis steken. U kunt de terrasoverkapping gebruiken voor een aangename schaduw en beschutting tegen de regen. Met een terrasoverkapping of een pergola paviljoen kunt u genieten van aangename schaduw en beschutting tegen de regen of vallende dauw. Tevens worden uw tuinmeubels en dergelijke beschermd tegen de zon en de regen.