Slaaphutten

Een slaaphut kan u de meest prachtige natuurervaringen bezorgen

Steeds meer mensen hebben ontdekt hoe fantastisch een slaaphut kan zijn - in eigen tuin, bij het zomerhuisje of ergens midden in het bos. Wanneer u een van onze mooie en ruw houten slaaphutten van duurzaam larikshout bestelt, beschikt u over de best mogelijke plek voor vele gezellige uurtjes buiten. Als u genoeg ruimte in de tuin heeft, plaats dan uw slaaphut en maak er een kampvuur voor. Daarmee heeft u alles wat u nodig heeft voor urenlang buitenplezier - en zelfs een beetje regen kan de pret niet drukken. Met een ruwe en knusse slaaphut kunt u ontsnappen aan de drukte van alledag en samen met vrienden en familie wat quality time doorbrengen. Vooral kinderen zullen onze slaaphutten geweldig vinden, omdat ze overdag een gezellig onderkomen kunnen zijn en 's nachts kunnen slapen - als ze durven. Het is niet moeilijk om je trollen en monsters voor te stellen als je in de slaaphut zit en uitkijkt op een donkere tuin. De mooie slaaphut van larikshout zal nog uitnodigender worden als er zachte dekens en kussens op de grond worden gelegd. Een of meer lichtkettingen zullen ook een groot verschil maken.

Uw slaaphut wordt geleverd als een leuk zelfbouwpakket

U kunt een stevige en duurzame slaaphut met of zonder dakvilt bestellen. Nadat u uw slaaphut heeft besteld, sturen wij deze binnen 10-12 werkdagen naar u toe. U ontvangt uw nieuwe slaaphut als een prefab bouwpakket, waarbij de verschillende onderdelen op maat zijn gezaagd en klaar zijn om in elkaar te worden gezet. Dit houdt in dat u wat werk moet verzetten - tenzij u iemand vraagt dit voor u te doen - maar het zal zeker de moeite waard zijn! U zult ongetwijfeld veel lof oogsten voor deze prachtige slaaphut, waar u en uw gezin in de toekomst veel tijd zullen doorbrengen. Voor u begint de slaaphut te vullen met dekens en kussens, moet u voor het plaatsen van de slaaphut eerst tegels of paalschoenen aanbrengen om direct contact tussen het hout en de vochtige grond te vermijden. Larikshout is een sterk en duurzaam materiaal, maar een vochtige bodem zal het hout aanmerkelijk sneller aantasten dan nodig is. Een andere mogelijkheid is om een terras van tegels of iets dergelijks aan te leggen en de slaaphut erop te plaatsen. Zo beschermt u het hout en kunt u genieten van een terras rondom of op zijn minst voor de slaaphut. Op deze manier voorkomt u ook modder voor de slaaphut, die vaak naar binnen wordt gesleept. Vergeet niet om een vuurplaats voor de slaaphut te maken, want dat zal een enorm verschil maken.

Stijlvolle en stevige slaaphut van mooi Deens larikshout

De slaaphut die u bij ons kunt bestellen is vervaardigd van Deens larikshout van hoge kwaliteit. Larikshout heeft een natuurlijke bescherming waardoor u in principe geen houtbescherming hoeft aan te brengen. Gebruikt u geen houtbescherming, dan zal het hout na verloop van tijd grijzig worden. Wij adviseren u een transparante houtbescherming of olie te gebruiken - dan kunt u lange tijd genieten van de aanblik van fris hout. Maar sommigen geven misschien de voorkeur aan de mooie grijze en natuurlijke kleur, die mooi harmonieert in de tuin en het bos. De keuze is dus aan u, maar u moet de slaaphut in ieder geval behandelen met een of twee lagen van een milieuvriendelijk schimmelwerend middel om verrotting en aantasting door schimmels te voorkomen.

Een slaaphut van Modularo® is gemaakt voor gezelligheid en het buitenleven

Modularo® is een lifestyle merk dat de nadruk legt op hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfort. U kunt kiezen uit een ruim assortiment duurzame, houten producten zoals overkappingen, tuinhuisjes, tuinpaviljoenen en houten blokhutten. De mooie en stevige producten kunnen uw buiten- en tuinleven nog plezieriger en gezelliger maken. Het populaire merk voorziet u van stijlvol design, functionaliteit en meer ruimte om van het buitenleven te genieten.