Boottenten

Boottenten beschermen uw boot in de winter.

Boottenten zijn uitermate geschikt om uw boot te beschermen als deze in de winter of gewoon gedurende korte of lange tijd op de wal ligt. De hoge, stevige tenten zijn bedoeld voor allerlei soorten boten die op een droge en veilige plaats moeten worden gestald. De tenten van Dancover zijn royaal, zodat u een perfecte werkomgeving heeft als u de boot wilt schoonmaken en repareren als deze op de wal ligt. De afmetingen van de tenten bieden u voldoende ruimte om uw boot voor het seizoen vaarklaar te maken.

Boottenten beschermen ook uw caravan.

Boottenten zijn door hun omvang ook perfect geschikt voor de stalling van uw caravan en andere grotere voertuigen. Zo kunt u de caravan droog stallen en heeft u de ruimte om hem schoon te maken en klaar te maken voor het nieuwe seizoen. De boottent beschermt uw caravan tegen de weerselementen en u kunt de caravan er jarenlang als nieuw, als u hem in de herfst en winter in een boottent stalt, als nieuw laten uitzien.

Boottenten zijn ruim en duurzaam.

Boottenten zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Een aantal van deze stevige boottenten hebben een gegalvaniseerd stalen frame en een stevige 600g/m2 PVC-afdekking. U beschikt over voldoende ruimte voor het betreden van de tent en heeft de keuze uit diverse modellen, waarin u in de winter ruimte heeft om aan uw boot te werken. De boottent wordt geleverd met stevige grondharingen voor het beveiligen van de tent, zodat u 's nachts rustig kunt blijven slapen, zelfs als het een beetje winderig weer wordt.

Boottenten in een lichtere uitvoering.

Boottenten zijn meestal een stevige en duurzame oplossing, maar soms volstaat iets minder ook. Op dancovershop.com vindt u een aantal bootframes en afdekzeilen waarmee u een bijzondere oplossing voor uw boot heeft. De bootframes en afdekzeilen bieden uw boot wellicht niet in dezelfde mate bescherming als een complete boottent, maar bieden uw boot wel voldoende bescherming tegen regen, vogelpoep of vallende bladeren. De keuze voor een frame en afdekzeil is niet alleen voordeliger dan een complete boottent, maar is ook makkelijker aan te brengen en te verplaatsen.