Bell tenten

Bell tenten voor liefhebbers van comfort en natuur.

Bell tenten zijn de ideale manier om van de natuur te genieten zonder het al te ruig aan te pakken. Bell tents zijn bedoeld voor glamping, een samenvoeging van de woorden 'glamour' en 'camping'. In enkele jaren tijd is dit woord in vele delen van de wereld een begrip geworden. We hadden het ook luxe kamperen kunnen noemen, maar dat klinkt niet zo... nou ja, betoverend. Glamping is dan ook het perfecte woord om kamperen in stijl aan te duiden - in een bell tent of iets dergelijks. Het idee achter kamperen in een bell tent is: Waarom een matje gebruiken als je ook een matras kunt gebruiken? Waarom het koud hebben als er ook een kacheltje en misschien een dekbed is? Waarom in schemerlicht zitten als er ook goede verlichting is voor oriëntatie en sfeer? Bell tenten hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van glamping, omdat de grote en ruime tenten een opwaardering van de traditionele kampeerervaring bieden.

De grote TentZing® bell tenten vormen de perfecte setting.

De populaire bell tenten zijn groot en ruim en gewoon perfect voor glamping. Met een kwalitatief uitstekende bell tent kunt u uw normale kampeerervaring veranderen in een exclusief verblijf midden in de natuur - gewoon door meer stijl en comfort toe te voegen. De stijlvolle TentZing® bell tenten zijn tevens geschikt voor een meer permanente opstelling. Zet uw nieuwe bell tent in uw tuin en geniet elke dag van glamping in stijl. In uw tuin of ergens in de natuur - uw kampeerervaring is nooit meer hetzelfde met een grote en mooie TentZing® bell tent. De stevige bell tenten zijn gefabriceerd van 280 g/m² katoenen tentdoek met een hydrostatische capaciteit van 1000 mm. Het grondzeil van 540 g/m² PVC beschikt over een hydrostatische capaciteit van 3000 mm. De verlengde nokhoogte is een element van de algehele positieve ervaring met deze grote en ruime tenten.

Bell tenten zien er nog gezelliger uit met enkele stijlvolle accessoires.

U kunt voor onze bell tenten en andere glamping tenten verschillende accessoires bestellen, waaronder een halve maanvormige mat voor de vloer en een boogvormige luifel voor een overdekte ingang. De matten zijn twee halve maanvormige delen met een sierlijk patroon van 100 % polypropyleen in een jacquard weefpatroon. De matten zorgen voor een prachtige uitstraling en bedekking van de vloer in de bell tent. De boogvormige luifel voor de bell tent is uitgevoerd in stevig katoenen canvas en past bij de tent. De luifel overdekt de ingang en zorgt voor ruimte voor het opbergen van tassen, schoeisel, en meer. Waarom zou u dit jaar geen bell tent bestellen en voor glamping gaan? U kunt de natuur verkennen, ontspannen, of lekker in uw tuin rond een kampvuur zitten voor de mooie en gezellige bell tent. Een unieke TentZing® bell tent is perfect voor een fantastische glamping ervaring - thuis of ergens in de natuur.