Houtopslag

Houtopslag om uw haardhout droog en overdekt op te bergen.

Een sterke en onderhoudsvrije houtopslag is een perfecte oplossing voor wie een plek voor zijn haardhout wil hebben. Onze ProShed® en Arrow metalen houtopslagen zijn ideaal voor het opslaan van haardhout en zorgen ervoor dat het hout droog en netjes opgeruimd blijft. Een aantal van onze metalen houtopslagen hebben 10 jaar roestgarantie, zodat u de houtopslag gewoon in elkaar kunt zetten, vullen met brandhout en laten staan! Wij leveren houtopslagen in verschillende afmetingen, afhankelijk van de hoeveelheid haardhout die u nodig hebt - u kunt de houtopslag zelfs gebruiken als een verhoogd bloemenbed als u niet langer ruimte nodig hebt voor haardhout!

Stevige en duurzame houtopslag van onze merken ProShed® en Arrow.

Onze lichte en stevige houtopslag in een stijlvol paneelontwerp is een simpele en effectieve manier om uw haardhout overdekt, droog en netjes gestapeld te bewaren. Een keurig opgestapelde stapel haardhout is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit - om nog maar te zwijgen van het gemak wanneer u meer haardhout in huis wilt halen. Onze houtopslag is gemaakt van hetzelfde materiaal en uitvoering als een aantal van onze populaire tuinhuisjes, zodat wij u adviseren om een metalen tuinhuisje met een metalen houtopslag te combineren. U kunt een ProShed® houtopslag combineren met een ProShed®, Arrow, of Spacemaker tuinhuisje. Behalve dat het er als geheel geweldig uitziet, kunt u al uw tuingereedschap en materiaal netjes en overdekt opbergen.

Houtopslag of verhoogd tuinbed?

Een aantal van onze houtopslagproducten is in feite een sterk metalen frame dat kan worden gebruikt voor haardhout of als een verhoogd tuinbed. Maar natuurlijk niet tegelijkertijd! Leg het frame plat op de grond, vul het met potgrond en plant er de gewenste bloemen en groenten in. Met een verhoogd makkelijk organiseren. Dankzij een ProShed® verhoogd tuinbed van houtrot en onderhoud zoals dat bij gewone tuinbedden van hout het geval is. Een andere oplossing is om het frame rechtop te zetten en er haardhout in op te slaan. De ProShed® houtopslag heeft een metalen paneelontwerp met extra ondersteuning in de vorm van twee schoren, waardoor de constructie zowel licht als stevig is. Wilt u meer informatie over onze ProShed® houtopslag/verhoogde tuinbedden - of over de diverse tuinhuisjes van ProShed®, Arrow, of Spacemaker? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of gebruik de chat.