Partytenten PRO

Partytenten, zware uitvoering en van professionele kwaliteit.

Partytenten zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten en uitvoeringen die voor een groot aantal wensen en behoeften uitkomst bieden. De partytenten van hoge kwaliteit zijn voor particuliere klanten verkrijgbaar, die de partytent slechts een aantal keer per jaar zullen opzetten en gebruiken, maar ook voor professionele verhuurbedrijven waarvoor de tent zo stevig mogelijk moet zijn, zodat deze doorlopend kan worden opgezet en weer afgebroken. Wanneer u als particuliere klant de voorkeur geeft aan een tent van absolute topklasse, dan bent u bij ons van harte welkom om een tent van een professionele kwaliteit uit te kiezen.

Partytenten in een professionele zware uitrusting.

De Partytent PRO is een tent van een professionele kwaliteit die geschikt is voor regelmatig gebruik en allerlei feesten, bijeenkomsten en evenementen, zoals bruiloften, recepties, vieringen, doopaangelegenheden, recepties, vlooienmarkten en zwarte markt evenals professionele evenementen. Met andere woorden, zowel particuliere klanten als professionele verhuurbedrijven zullen waarschijnlijk hun tent hier kunnen vinden.

Partytenten uit de EventZone-serie.

Partytenten van een professionele kwaliteit voor vele doeleinden. Dancover is de toonaangevende expert en leverancier van totaaloplossingen op het gebied van partytenten, feestbenodigdheden en evenementen. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met de ontwikkeling en verkoop van partytenten aan particuliere klanten en professionele verhuurbedrijven. Onze tenten uit de serie EventZone bieden mooie en klassieke ontwerpen evenals de mooie en grote pagodetenten met de eenvoudig te herkennen daken, die zowel van binnen als van buiten een bijzondere sfeer creëren. De EventZone-serie partytenten van een professionele en duurzame verhuurkwaliteit zijn geschikt voor frequente montage en gebruik. De duurzame en zware EventZone partytenten hebben een stevige, professionele constructie gemaakt van lichtgewicht aluminium en een extreem sterk en 100% waterdicht PVC-gecoat dak en zijwanden. De EventZone-serie is vlamvertragend en ook goedgekeurd met betrekking tot de algemene eisen voor kwaliteit en duurzaamheid waaraan een partytent voor de verhuur moet voldoen. Bent u op zoek naar een mooie, uiterst duurzame en zware tent, dan zijn de tenten van de EventZone-serie de perfecte oplossing voor u.