Draagtassen voor tent

Stevige draagtassen voor uw partytent.

Draagtassen maken het u makkelijker om uw Dancover partytent op te bergen en te vervoeren. De stevige tassen bieden perfecte opbergmogelijkheden voor alle onderdelen van een partytent. Uw partytent bestaat uit veel buizen, bouten en meer - en om alles veilig en netjes op één plek te bewaren, adviseren wij u een of meer van onze speciale draagtassen te gebruiken voor het meenemen en opbergen van uw spullen. De praktische draagtassen zijn speciaal voor onze partytenten ontworpen, duurzaam en waterafstotend. De tassen hebben sterke ritssluitingen en meerdere stevige handgrepen, zodat u - of misschien wel twee personen - de tent makkelijk kunt dragen en verplaatsen wanneer u deze in de tas opbergt. De draagtassen of transporttassen van Dancover zijn geschikt voor zijwanden, dakbedekking, verbindingsstukken, buizen en stokken. Het is dan ook belangrijk dat u tassen in het formaat bestelt dat bij uw partytent past. Wij bieden verschillende soorten draagtassen in diverse maten passend bij de verschillende partytenten!

Draagtassen beschermen uw partytent terwijl u deze opbergt.

Onze grote draagtassen voor de diverse partytenten zijn uitermate geschikt voor het opbergen van uw partytent en voor het mee naar buiten nemen voor de opbouw ervan. De tassen maken het tevens een stuk makkelijker om de partytent mee te nemen als u deze elders dan thuis wilt gebruiken. Wanneer u de tassen voor uw partytent bestelt, let er dan op dat u de juiste maat bestelt, want wij hebben verschillende formaten van zowel tassen als partytenten in ons assortiment. Dancover is de belangrijkste leverancier van partytenten in Europa en wij hebben een uitgebreid aanbod van partytenten in tal van verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Vandaar dat het zo belangrijk is om zowel bij het bestellen van partytenten als tassen nauwgezet te werk te gaan. Als u wilt kunnen onze Xperts op Dancovershop.com u assisteren als u vragen heeft over onze partytenten, draagtassen of andere producten. We adviseren u om aparte draagtassen te gebruiken voor de afdekking en alle metalen onderdelen, omdat de buizen en andere harde delen de zachtere afdekking kunnen beschadigen.

Draagtassen zijn een klein maar belangrijk onderdeel van ons uitgebreide assortiment.

Misschien denkt u dat een draagtas voor een partytent onbelangrijk is, maar wanneer u uw partytent wilt opbergen of verplaatsen, maken de stevige tassen een groot verschil. Dancover.com heeft een groot aanbod van partytenten - het grootste op de markt - en ook alle andere feestbenodigdheden om van uw evenement een daverend succes te maken. U kunt uitstekende kwaliteit klaptafels en -stoelen, sets tafels en banken, verlichting, kachels, decoraties, wegwerpservies en nog veel meer verkrijgen.