Houten broeikassen

Houten broeikassen als de perfecte ruimte

Een houten broeikas is de perfecte plek voor planten, maar ook voor mensen. Het geeft een heerlijk gevoel om in één van deze unieke constructies te zitten. Een houten broeikas is gewoon een fijne plek om wat quality time in uw tuin door te brengen zonder dat u rekening hoeft te houden met het weer - en met een prachtig uitzicht rondom. Broeikassen op zich zijn al prachtig, maar deze broeikassen van drukgeïmpregneerd Scandinavisch vurenhout zijn nog net iets unieker. De combinatie van het mooie hout en de binnenhoogte zorgen ervoor dat het een bijzondere ervaring is om in de broeikas te zitten. U zult genieten van het overvloedige licht dat door de grote glazen ramen binnenvalt. Dankzij de grote ramen heeft u ook een prachtig uitzicht op uw tuin. Het is vanzelfsprekend dat als u de houten broeikas op een plek met uitzicht kunt plaatsen, u dat zeker moet doen. In de avond of zelfs 's nachts kunt u in de houten constructie naar de sterrenhemel kijken - tenzij het bewolkt wordt en u de sterren niet kunt zien.

Houten broeikassen voor de beste groeiomstandigheden

Met een van onze stijlvolle houten broeikassen heeft u een ruimte voor het kweken van vrijwel alle soorten planten. Een andere mogelijkheid is om de broeikas als tuinpaviljoen in te richten met wat comfortabele meubels en een paar planten voor de sfeer. Omdat de broeikas dient om u uitstekende de groeiomstandigheden voor de meeste soorten planten te geven zou u de ruimte voor op zijn minst een paar planten kunnen gebruiken - maar de ruimte zal betoverend zijn als u weelderige groene planten hebt waar u kunt zitten en ontspannen alsof u op een exotische bestemming bent. De houten broeikassen worden geleverd met een of meerdere ventilatieramen in het dak. Deze belangrijke ramen kunnen u helpen om de temperatuur en vochtigheid in uw broeikas te reguleren om de planten in goede conditie te houden. U kunt tevens een elektrische ventilatorkachel gebruiken om indien nodig voor circulatie of warmte te zorgen. U zult al gauw ontdekken dat het een bijzonder en heerlijk gevoel is om in een van deze hoogwaardige houten broeikassen te zitten. Van het vroege voorjaar tot ver in het najaar, afhankelijk van de buitentemperatuur, kunt u zich hier onttrekken aan de drukte van alledag. Met een verwarming kunt u het seizoen verlengen.

Een houten broeikas is stijlvol, stabiel en duurzaam

Een houten broeikas is op zich al een stabiele en duurzame constructie, maar er is nog steeds een stabiele fundering nodig. Niet alleen zorgt een stabiele fundering ervoor dat de broeikas recht en stabiel blijft, u zult ook een vloer in de broeikas hebben - bestaande uit tegels, klinkers, beton, hout of iets anders. Vaak is het verstandig om de fundering dermate groot te maken dat u buiten de broeikas plaats heeft voor wat meubilair en potten en andere plantenbakken. U kunt uw broeikas alleen voor planten gebruiken of als een combinatie van broeikas en tuinpaviljoen, waarbij de vloer een belangrijke factor zal zijn. Bent u van plan om grote bloempotten en containers voor planten in de broeikas te zetten? Dan moet de vloer sterk genoeg zijn om het gewicht te dragen. Heeft u een vloer van tegels of klinkers, dan kunt u een of twee tegels verwijderen en direct iets in de grond onder de broeikas planten.