Garages

Een garage van stevig hout of metaal voor uw auto en meer

Een sterke en duurzame garage van zowel stevig hout als gegalvaniseerd staal is de perfecte oplossing om uw auto op een overdekte plaats te kunnen parkeren. Bovendien krijgt u opslagruimte voor diverse andere spullen, zoals tuingereedschap en dergelijke. Wij hebben garages voor één of twee auto's, maar u kunt de stevige garages bijvoorbeeld ook gebruiken voor een motorfiets, boot, jetski, tuinmachines, fietsen en nog veel meer. Onze garages bieden alle ruimte voor veilig parkeren en u zult al snel merken dat uw auto goed beschut geparkeerd staat als u hem niet gebruikt. `s Winters hoeft u niet meer vroeger op te staan om ijs of sneeuw van uw voertuig te verwijderen en 's zomers is uw auto beschermd tegen schadelijke UV-straling en nog veel meer. Wij hebben verschillende garages van stevig hout of gegalvaniseerd metaal, zodat u er ongetwijfeld een kunt vinden die bij u past.

Garages van stevig Scandinavisch hout

Met een stijlvolle houten garage van stevig Scandinavisch hout hebt u niet alleen een overdekte parkeerplaats voor uw auto - u hebt ook opslagruimte voor veel andere spullen. Een garage biedt vaak ruimte voor tuingereedschap, fietsen en vele andere dingen die u in de tuin of voor de auto gebruikt. Heeft u liever een houten garage van onbehandeld hout? Zorg er dan voor dat u hem zo snel mogelijk na de opbouw voorziet van een houtbescherming. Alleen op die manier blijft het hout fris en in perfecte conditie. U kunt natuurlijk ook voor een kleur kiezen of een transparante houtbescherming gebruiken, zodat u altijd van het prachtige hout kunt genieten. Kiest u voor een kleur, gebruik dan een kleur die past bij uw huis of de omgeving. Een andere oplossing is om bij ons een geverfde houten garage in lichtgrijs of donkergrijs te bestellen, zodat u uw nieuwe garage niet zelf hoeft te schilderen. Maar na een jaar of langer kan het zijn dat u de garage een nieuw likje verf moet geven.

Metalen garages van onderhoudsvrij gegalvaniseerd staal

Een metalen garage biedt u ook een overdekte plaats voor uw auto en meer. Een metalen garage zal tevens opslagruimte geven voor verschillende benodigdheden voor uw auto en tuin. De nieuwe metalen garage kan nagenoeg overal worden neergezet, maar informeer voor de zekerheid eerst bij uw gemeente. Waar u de garage ook neerzet, u heeft de mogelijkheid om uw garage dicht te doen en af te sluiten, wat bij een open carport niet kan. Een ruime metalen garage is geschikt voor veel meer dan alleen een auto - u kunt deze gebruiken voor tuinmachines, fietsen, een motorfiets, een kleine boot of als werkplaats. Maar natuurlijk niet alles tegelijk! Onze metalen garages zijn een hoogwaardig product waarvan u jarenlang plezier zult hebben, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over roest, rot of onderhoud. De metalen garages zijn voorzien van gegalvaniseerde staalplaten die jarenlang zullen meegaan.

Veel plezier met het zelf opbouwen van uw nieuwe garage

Al onze houten en metalen garages worden als prefab bouwpakket geleverd. Wij adviseren u om met twee personen deze klus te klaren, omdat een aantal onderdelen zwaar kunnen zijn en u alles nauwkeurig in elkaar moet zetten. Ongeacht of uw voorkeur uitgaat naar een houten garage of een metalen garage, ze moeten allemaal op een vlakke en stabiele ondergrond worden geplaatst, zoals beton, tegels, of hout. Als u niet de juiste fundering kiest voor uw garage, dan kan het gebeuren dat deuren en ramen niet naar behoren open en dicht gaan. Wilt u meer informatie over onze houten garages of metalen garages? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail, of gebruik onze chat.