Houten blokhutten

Houten blokhutten voor allerlei fantastische doeleinden.

U kunt houten blokhutten van stevig hout hebben in allerlei verschillende afmetingen en uitvoeringen. U kunt klassieke houten blokhutten krijgen of juist de voorkeur geven aan een moderne uitvoering. We hebben een grote keuze, zodat u alles kunt vinden wat u wilt. Onze stevige en stijlvolle houten blokhutten zijn vervaardigd van geselecteerd Scandinavisch hout. Doordat dit hout in een koude omgeving van Europa langzaam groeit, is het heel sterk en duurzaam. Dankzij het gebruik van dit kwaliteitshout voor onze blokhutten worden ze stabiel, stevig en duurzaam. U kunt de houten blokhutten in twee uitvoeringen verkrijgen: in onbewerkt hout of geschilderd. Bij bestelling van een geschilderde blokhut moet u er rekening mee houden dat de deur(en) en het (de) raam(en) in het wit zijn uitgevoerd. Bestelt u een blokhut van onbewerkt hout, dan adviseren wij u om de buitenzijde met houtbescherming te behandelen. Hierdoor ziet het hout er lang fris uit en wordt de blokhut in het algemeen beschermd. U kunt de natuurlijke houten uitstraling van de blokhut lang behouden door een transparante houtbescherming te gebruiken.

Houten blokhutten voor ontspanning, als gastenverblijf of voor uw werk.

Met een houten blokhut in de tuin, bij uw zomerhuisje, op het strand of elders, beschikt u over een bijzondere plek met een groot aantal mogelijkheden. U kunt deze uitnodigende blokhut gebruiken als kantoor, voor ontspanning en reflectie, om te trainen, als speelkamer voor de kinderen, of als gastenverblijf voor uw familie en vrienden. De houten blokhutten van Dancover zijn voorzien van grote deuren en ramen die een eenvoudige en flexibele toegang en een schitterende lichtinval bieden. Doorgaans hebben onze blokhutten een geweldig lichtinval en een prachtig uitzicht. U hoeft alleen maar de grote deur(en) te openen en u kunt zo het interieur van de blokhut eenvoudig samenvoegen met de aangrenzende ruimte. Zo kunt u de blokhut en uw tuin, terras of strand op een stijlvolle manier met elkaar samenbrengen. Daarnaast functioneren veel van onze blokhutten ook prima als beschutting, zodat u in de buitenlucht goed beschut tegen de weersinvloeden kunt slapen.

Zoekt u een simpel doe-het-zelf project voor uw tuin?

Onze stevige en stijlvolle houten blokhutten zijn prefab bouwpakketten. Hierdoor zijn ze het perfecte doe-het-zelfproject voor uw tuin. NB! Omdat hout een zwaar materiaal is, dient u met twee personen te werken en daarbij hebt u enige nauwkeurigheid nodig bij de opbouw van de blokhut. U heeft voor de opbouw geen speciaal gereedschap nodig. Vrijwel iedereen kan de werkzaamheden uitvoeren volgens de bijgevoegde stap-voor-stap handleiding. We adviseren u om gebruik te maken van een houtbescherming als u voor de onbewerkte blokhut heeft gekozen. Een andere optie is om een reeds geschilderde blokhut te bestellen - ga naar Dancovershop.com en ontdek alle mogelijkheden. Hebt u vragen over onze houten blokhutten of andere producten uit de webshop, neem dan gerust contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of chat.