Garagetenten

Garagetenten van Dancover - Een flexibele en effectieve oplossing.

Garagetenten van Dancover zorgen ervoor dat uw auto veilig is voor de weersinvloeden. Garagetenten zijn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat u precies het formaat garagetent kunt kiezen die u voor de stalling van uw auto nodig heeft. De stevige en duurzame garages kunnen veel meer dan auto's onderbrengen. Zowel particuliere klanten als allerlei soorten bedrijven hebben vaak dingen die ze in een droge ruimte willen opslaan en goed beschermd willen houden. Het stallen van auto's en andere dingen in een garagetent zal uw auto's veilig, mooi en schoon houden voor de volgende keer dat u deze nodig heeft. Dancover heeft een opslagoplossing voor u in de vorm van een uitstekende kwaliteit en sterke garagetent of een opslagtent.

Garagetenten bieden u de beste bescherming.

De garagetenten of opslagtenten van Dancover zijn ontwikkeld en gemaakt om diverse soorten voertuigen en andere dingen een adequate bescherming tegen de weerselementen te bieden. De garagetenten zijn er in formaten vanaf 2x2m die vrijwel overal prima passen. Ondanks de kleine afmetingen bieden de kleinere garages evenveel bescherming - en ze nemen maar heel weinig ruimte in. De flexibele garagetenten zijn ruim, hebben een goede stahoogte en een grote deur, zodat u er makkelijk in en uit kunt stappen. Bent u een particuliere klant? U hebt de keuze uit een groot aantal kleinere garagetenten voor één of meer auto's, maar als bedrijf dat meer voertuigen, machines of materialen moet opslaan, heeft u de keuze uit een groot aantal grotere opslagtenten die tot enkele honderden vierkante meters groot kunnen zijn. Dit houdt in dat iedereen een veilige en flexibele opslagoplossing zal kunnen vinden, ongeacht uw eisen en wensen.

Garagetenten zijn stevig - en kunnen overal worden gebruikt.

Garagetenten van Dancover zijn vervaardigd uit UV-beschermd en brandvertragend PVC of PE-afdekzeil en zijn 100% waterdicht. U hebt de keuze tussen glanzend wit, stijlvol grijs of het natuurlijke bosgroen, zodat uw garagetent mooi in de omgeving zal opgaan. Een vuilrok en extra vloerbedekking zullen een nog betere bescherming tegen de weersinvloeden bieden. Het is belangrijk om een Safety Pack met storm spanbanden en grondharingen te kopen, zodat u 's nachts rustig kunt doorslapen, zelfs als het weer wat onstuimig wordt. Het stalen frame is zodanig ontworpen dat deze eenvoudig en snel in elkaar te zetten is. Bovendien biedt het u een duurzaam en sterk alternatief voor permanente gebouwen, waarvoor u veel meer moet betalen voor dezelfde functionaliteit.