Tipi bell tenten

Tipi bell tenten maken kamperen een stuk aangenamer.

Wilt u de natuur van dichtbij beleven en toch genieten van een beetje comfort en luxe, kies dan voor een tipi bell tent. De populaire en ruime bell tent biedt de perfecte entourage voor uw avonturen in de natuur - maar ook thuis in uw tuin. In een tipi bell tent slaapt u op een echte matras en niet op een dun matje. Ook kunt u beschikken over een verwarming, zodat u 's nachts geen kou hoeft te lijden. En een stijlvolle verlichting en niet alleen een flitslamp als u 's avonds verlichting nodig hebt. De afgelopen jaren is glamping een populair verschijnsel geworden en het heeft het traditionele kamperen tot op zekere hoogte vervangen. Bij glamping geniet u van de natuur in een tipi bell tent en geniet u van de tocht met veel comfort en stijl. De woorden 'glamour' en 'camping' hebben het nieuwe woord glamping gevormd. Hiermee is het een leuk en makkelijk te herkennen woord voor dit nieuwe en populaire verschijnsel.

Onze TentZing® tipi bell tenten zijn perfect voor glamping.

De klassieke en stijlvolle tipi bell tenten zijn uitermate geschikt voor glamping. Upgrade uw traditionele camping met een ruime tipi bell tent en geniet van een exclusief verblijf midden in de natuur - en met volop stijl en comfort. U kunt de stijlvolle TentZing® tipi bell tent gebruiken om ergens op traditionele wijze te kamperen of om thuis in uw eigen tuin te verblijven. Zet de prachtige tipi bell tent in uw tuin, zodat u kunt genieten van glamping wanneer u behoefte heeft aan een beetje luxe. De stijlvolle TentZing® tipi bell tenten vormen overal de perfecte entourage voor een fantastische kampeerervaring. Het dekzeil van de populaire tipi bell tenten is vervaardigd uit 280 g/m² katoen canvas en het grondzeil uit 540 g/m² scheurstop PVC. De afdekking heeft een hydrostatische capaciteit van 1000 mm en het grondzeil van 3000 mm. Iets wat u zeker zal opvallen bij het betreden van een van deze bell tenten is de grote nokhoogte die u een heerlijk ruime tent bezorgt.

Glamping accessoires voor nog meer stijl en luxe.

Wij hebben enkele fraaie accessoires voor de verschillende tipi bell tenten - o.a. kunt u een halve maanvormige mat voor de vloer bestellen. De mat bestaat uit twee halve maanvormige stukken van 100 % polypropyleen met elegant jacquard weefpatroon. De matten bedekken de hele vloer en creëren een fantastische uitstraling. Daarnaast hebben we een boogvormige luifel die voor de tipi bell tent geplaatst kan worden. De luifel zorgt voor een overdekte ingang van de klassieke tent. De luifel is van stevig katoenen canvas en past perfect bij de tent. De luifel zal de ingang beschutten en tegelijk extra opbergruimte bieden voor tassen, schoenen en andere dingen die u niet in de tent wilt hebben. Met een tipi bell tent kunt u van glamping in de natuur genieten, ontspannen en genieten van heerlijk eten bij het kampvuur. Een klassieke en stijlvolle TentZing® tipi bell tent is ideaal voor een fantastische glamping ervaring.