Racetenten

Racetenten zijn perfect voor het creëren van positieve aandacht.

Racetenten van Dancover bieden u een geweldige bescherming tegen de gevaarlijke UV-stralen van de zon, wanneer u in verband met de auto- of motorsport urenlang buiten moet doorbrengen. Neemt u deel aan evenementen zoals een rally, speedway, baanrace, motorcross, go-cart of wegrace? Dan moet u urenlang dichtbij het parcours verblijven en kan de zon zowel warm als gevaarlijk voor uw huid worden. Bij slechte weersomstandigheden zal de racetent u een perfecte beschutting bieden tegen de regen en wind.

Racetenten zijn flexibel en eenvoudig op te zetten.

Racetenten van Dancover zijn zo makkelijk op te zetten dat u dit in ongeveer 60 seconden kunt doen. De racetent is ook eenvoudig mee te nemen en op te bergen. Ze worden geleverd in een praktische draagtas, zodat u overal waar u een wedstrijd hebt uw racetent makkelijk mee kunt brengen. Racetenten zijn in meer dan 1.230 verschillende combinaties verkrijgbaar - voor wat betreft afmetingen, kleuren en designs. Het is ook mogelijk om uw eigen unieke racetenten met full digital print te verkrijgen. Een racetent met volledige digitale print zal u bij motorsport evenementen veel positieve aandacht opleveren. Als u een racetent met volledige digitale print langs het parcours of op een openbaar terrein neerzet, zal uw unieke tent veel aandacht krijgen. U hebt alle mogelijkheid om deze speciaal te maken, omdat u vanalles op uw racetent kunt laten printen - foto's, illustraties, tekst en uiteraard uw logo.

Racetenten met volledige digitale print.

Racetenten kunnen er met het juiste design echt geweldig uitzien. De sky is the limit als het gaat om het verfraaien van uw eigen racetent. Eén mogelijkheid is om een grote foto van uw team en het voertuig op de volledige afdekking van de tent te printen. Dat ziet er fantastisch uit en zorgt ervoor dat uw racetent niet alleen zal worden opgemerkt, maar ook niet meer zal worden vergeten. Wilt u liever iets dat wat minder opvalt? Ga dan voor een print met alleen de naam van het team, het logo en misschien een grafische weergave van de kleuren van het team. Dit zal uw team op de best mogelijke manier op uw stijlvolle racetent presenteren.

Racetenten met volledige digitale print voor ontspanning en werk.

Racetenten met volledige digitale print zullen het deelnemende team tijdens het evenement wat privacy bieden. De ruime racetent is een geweldige plek om uw apparatuur en gereedschappen mooi en droog te houden of om misschien aan de auto's te sleutelen en nog veel meer. We adviseren u voor een van de sterke, duurzame en hoogwaardige racetenten te kiezen, waarvan u vele race-evenementen zult kunnen genieten. Met een hoge kwaliteit racetent hebt u ruimte om aan de motoren en dergelijke te werken en daarnaast hebt u een plek om wat tot rust te komen of om ongestoord te vergaderen. Racetenten van Dancover worden in de praktische draagtas geleverd, zodat u deze flexibele racetenten makkelijk mee kunt nemen en kunt opbergen.