CombiTents® zijn de meest flexibele partytenten op de markt

CombiTents® partytenten zijn stijlvol en flexibel.

CombiTents® partytenten van Dancover bieden de mogelijkheid om uw partytent op te schalen of aan te passen, zodat deze altijd past bij het aantal gasten dat u wilt uitnodigen. Het is gewoon een briljante oplossing omdat u niet altijd hetzelfde aantal gasten voor de verschillende aangelegenheden, zoals voor een examenfeest of voor een 50-jarig jubileum, uitnodigt. Deze flexibiliteit maakt het uitkiezen van uw volgende partytent veel gemakkelijker, vooral als u wilt investeren in een partytent van een hoge kwaliteit. Met een in secties verdeelde CombiTents® partytent hebt u altijd genoeg ruimte, ongeacht of u veel ruimte nodig hebt of genoeg hebt aan een kleinere tent. U zet gewoon het aantal secties op dat u voor het desbetreffende evenement nodig hebt. U zou kunnen zeggen dat u met een CombiTents® partytent tot wel 6 tenten voor de prijs van 1 krijgt!

CombiTents® partytenten - een briljant idee op basis van vele Jaren ervaring.

CombiTents® partytenten zijn het resultaat van 10 jaar ervaring met tenten voor zowel particulieren als professionals. Deze ervaring en kennis heeft geleid tot de ontwikkeling van een eenvoudig, maar zeer effectief systeem. Een systeem dat u de mogelijkheid biedt om voor elke gelegenheid de partytent van het precies het juiste formaat te hebben. Vóórdat er CombiTents® verkrijgbaar waren, moest u voor elk evenement een partytent van het juiste formaat kiezen. Voor de evenementen die u daarna organiseerde werd u dan geconfronteerd met het probleem dat de aangeschafte partytent te groot of te klein was. Met een CombiTents® partytent van Dancover is uw tent zo flexibel, dat u altijd de partytent van precies het juiste formaat hebt om 20 tot 100 gasten uit te kunnen nodigen.

CombiTents® partytenten zijn gewoon een logische oplossing.

CombiTents® partytenten zijn een zeer logische en voor de hand liggende oplossing voor de veelvoorkomende problemen met partytenten. Vooral als u slechts één partytent hebt en evenementen organiseert waarvan het aantal gasten per evenement varieert. De oplossing voor dit probleem is heel eenvoudig; dat zijn secties of compartimenten. Door te kiezen voor een grote partytent die is onderverdeeld in secties hebt u de meest flexibele oplossing op de markt, die altijd zal voldoen aan uw wensen en het aantal gasten. Het opzetten van een grote partytent vergt wat tijd en moeite, waardoor veel mensen ervoor kiezen er om voor een klein aantal gasten geen op te zetten. Met een CombiTents® partytent zet u slechts het aantal secties op dat u nodig hebt. Briljant is misschien wat overdreven, maar de in secties verdeelde partytent heeft zijn aan een groot aantal mensen bewezen geweldig nuttig te zijn.