Camper Overkapping

Caravans en campers kunnen het best in een opslagtent worden neergezet.

Caravan en camper tenten zijn oorspronkelijk ontworpen voor het op de wal opslaan en stallen van boten, maar de enorme omvang en de functionaliteit van de grote tenten maken ze ook uitermate geschikt voor campers en caravans. De caravan tenten zijn groot, stevig en duurzaam en zullen bescherming bieden aan uw camper of caravan wanneer u deze een kortere of langere periode niet gebruikt. De grote tenten zullen plaast bieden aan uw caravan en camper, maar uiteraard ook andere voertuigen, aanhangwagens, machines enz. Heeft u een buitengewone tent nodig? Deze camper en caravan tenten zullen zeker in deze behoefte voorzien.

Caravan en camper tenten beschermen uw voertuig en nog veel meer.

Caravan en camper tenten zijn vanwege hun afmetingen perfect voor de opslag van uw caravan, camper enz. Uw caravan of camper zal droog staan en u hebt de ruimte om deze schoon te maken en in orde te brengen voor het nieuwe seizoen. De boottent beschermt uw caravan tegen weersinvloeden. Wanneer u uw caravan in de herfst en winter in een boottent neerzet, zal deze er jarenlang mooi blijven uitzien.

Caravans en campers hebben een ruime en duurzame opslagtent nodig.

Caravans en campers zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen, zodat u voor bijna alle modellen een opslagtent zult kunnen verkrijgen. Een aantal van deze stevige caravan tenten heeft een gegalvaniseerd stalen frame en een stevige 600g/m2 PVC afdekking. U zult volop ruimte hebben om de tent te betreden en kunt dus voor een tent kiezen waarbij u tijdens de opslag toegang hebt tot uw camper of caravan. De caravan tenten worden geleverd met stevige grondharingen voor het stevig vastzetten van de tent, zodat u ook bij slechte weersomstandigheden ‘s nachts rustig kunt blijven slapen.