Kachels

Kachels zorgen voor een aangename temperatuur tijdens het evenement.

Onze flexibele kachels zijn gebruiksvriendelijk en zeer doeltreffend. U kunt ze naar eigen inzicht gebruiken voor particuliere feesten en professionele evenementen. Wanneer u een feest of een ander soort evenement in een partytent heeft, dient u een kachel paraat te hebben voor wanneer het 's avonds afkoelt. In sommige gevallen is het een goed idee om als het wat fris is de partytent te verwarmen voordat het feest begint. Plaats een of meer kachels in de partytent om de temperatuur op peil te houden, zodat uw gasten zich comfortabel zullen voelen. Ongeacht waar u een feest organiseert, kan het soms al snel wat fris worden, vooral 's avonds. Let erop dat niemand het koud krijgt, zodat iedereen zich tijdens het evenement prima kan vermaken. Zorg ervoor dat u een goede kachel hebt als u mensen voor een avondje op het terras of in een partytent uitnodigt.

Effectieve elektrische kachels op stroom.

Onze moderne en effectieve kachels zijn bijzonder gebruiksvriendelijk, omdat u ze simpelweg in het stopcontact kunt steken. Wij hebben een uitgebreid assortiment elektrische kachels, omdat deze de partytent optimaal verwarmen en nog veel meer voordelen hebben. U hoeft alleen maar een of twee kachels neer te zetten, dan zorgen deze ervoor dat uw gasten zich de hele avond behaaglijk voelen. Hoeveel elektrische ventilatorkachels u voor uw partytent nodig heeft, ligt eraan hoe warm u het binnen wilt hebben - en natuurlijk ook hoe warm of koud het buiten de partytent is! Houd er rekening mee dat een partytent vol met mensen meestal vanzelf warm wordt doordat er veel mensen bij elkaar zitten. Daarnaast moet u ook in aanmerking moet nemen of de tentdeur tijdens het evenement open of gesloten is, omdat het moeilijk is om de ruimte warm te krijgen als de deur open staat. Wij adviseren een ventilatorkachel voor een oppervlakte tot 75 m² en twee kachels voor partytenten groter dan 80 m². Is het buiten koud, dan kunt u misschien twee kachels in een kleinere partytent zetten. Zet de kachel tegenover de deur, en in het geval van twee kachels, één aan elk uiteinde van de partytent. Let erop dat niemand te dicht bij de kachel zit!

Kachels in verschillende formaten voor uiteenlopende doeleinden.

U kunt onze kachels inzetten om tijdens het feest een partytent te verwarmen of voor het verwarmen van een ruimte in het kader van een bouwproject, waarbij de reguliere verwarming niet werkt. Wij hebben verschillende kachels die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken, wat afhangt van de afmetingen van de ruimte die u wilt verwarmen. Wij leveren een assortiment kleinere kachels en enkele grotere kachels voor semi-professioneel gebruik. Mocht u vragen hebben over onze kachels, dan kunt u per telefoon, e-mail of chat contact opnemen met onze Xperts.