Sport & spel

Buiten & Spelen voor urenlang puur speelplezier.

Springkastelen en springkussens zijn een uitstekende keuze als u een verjaardagsfeestje of ander evenement voor kinderen organiseert. Deze activiteiten geven kinderen van alle leeftijden vele uren plezier. Onze hoge kwaliteit springkussens zijn bedoeld voor particuliere klanten en beantwoorden aan alle veiligheidseisen. De springkussens zijn makkelijk mee te nemen en kunnen met de bijgesloten luchtpomp snel worden opgepompt en leeggelaten. Het meenemen wordt een stuk gemakkelijker dankzij de inbegrepen draagtas. U heeft alleen een vlakke ondergrond nodig en u bent klaar om een van de prachtige springkastelen op te zetten, zodat de kinderen zich urenlang kunnen uitleven.

Springkussens voor professionele toepassingen.

Onze stevige springkussens zijn eveneens een prettige oplossing voor professionele evenementen. De springkussens voldoen aan de veiligheidsnormen voor commercieel gebruik - dus een voor de hand liggende keuze voor alle verhuurbedrijven en bedrijven die verschillende evenementen organiseren, zoals beurzen en markten - maar ook voor instellingen, sportclubs en campings. Met een of meerdere springkussens voor de verhuur kunt u uw klanten een extra leuke activiteit voor kinderen bieden. Wij hebben ook alle overige benodigdheden voor feesten en evenementen, zoals partytenten, klaptafels, stoelen en nog veel meer - alles in professionele verhuurkwaliteit.

Buiten & Spelen voor u als enthousiaste toeschouwer.

Als toeschouwer op verschillende sportevenementen staat u vaak buiten in weer en wind. Als trouwe aanhanger van een sportclub, of als enthousiaste ouder die naar de training en wedstrijden gaat om uw kind aan te moedigen, zult u het een uitstekend idee vinden om een toeschouwerstent mee te nemen. De kleine tent, ook wel tent voor voetbalvaders en -moeders genoemd, zal u beschutten tegen de weerselementen zonder dat u iets op het veld hoeft te missen. De compacte tent kan overal moeiteloos mee naartoe worden genomen en is binnen enkele seconden na het loslaten van de tent op te zetten. Neem een klapstoel mee, en u hoeft alleen maar naar de wedstrijd te kijken.