Camper & Caravan voortenten

Camper & Caravan voortenten voor de kampeervakantie of uw tuin.

U kunt onze innovatieve camper & caravan voortenten voor veel meer dan alleen maar een kampeervakantie gebruiken. Gebruik de stijlvolle vouwtenten als een luifel voor de camper of caravan - maar ook als een gewone tent thuis in uw tuin - of waar u een flexibele ruimte voor schaduw en beschutting nodig heeft. Ongeacht of u de constructie gebruikt als camper & caravan voortent of als gewone , het enige dat telt is dat u een geweldige tijd heeft in de buitenlucht. De lichte en stevige constructie is geschikt als camper & caravan voortent, waar u de tent voor uw camper, motorhome, kampeerauto, caravan en dergelijke neerzet als u op vakantie bent. Daarnaast kan de unieke, trapeziumvormige vouwtent gebruikt worden als een gewone tent om te relaxen of om met vrienden en familie in uw tuin, op het terras en nog veel meer te genieten van het buitenleven. De sterke en lichte vouwtent is ideaal voor het creëren van schaduw en beschutting. U kunt de luifel gebruiken om uw terras uit te breiden, als tijdelijk afdak boven het terras, of als een serre met alle zijwanden dicht. Met deze camper & caravan voortent zijn de mogelijkheden onbeperkt!

Camper & Caravan voortenten voor allerlei doeleinden en evenementen.

De vouwtent of caravan voortent is sterk, flexibel en lichtgewicht. Vandaar dat u hem mee kunt nemen naar de camping, waar u de innovatieve constructie in een handomdraai na aankomst op de camping kunt opzetten. Met een voortent of tuinpaviljoen in deze kwaliteit heeft u ook veel andere gebruiksmogelijkheden. Door alle zijwanden te bevestigen, krijgt u een gesloten constructie met een geweldige lichtinval door de grote ramen. U kunt 's avonds de gordijnen sluiten zodat u wat privacy heeft. Tijdens warme dagen kunt u de voortent of de vouwtent gebruiken als paviljoen met alleen de dakbedekking en zonder zijwanden. U zult van de aangename schaduw en de open constructie genieten. Daarnaast is de meegeleverde vloer van stevig PVC het vermelden waard. Wie tijdens de vakantie gebruik maakt van de voortent voor de caravan, zal genieten van de grote en droge extra ruimte die de tent biedt. Zowel bij gebruik als camper & caravan voortent of als vouwtent voegt de vloer een optimaal comfort toe, omdat deze isoleert en voorkomt dat het vocht uit de grond de constructie binnendringt.

Camper & Caravan voortenten behoren tot het populaire merk FleXtents®.

Deze unieke en stijlvolle camper & caravan voortenten of vouwtenten behoren tot onze populaire serie FleXtents®-vouwtenten. U hebt de keuze uit meer dan 1.800 verschillende combinaties, variërend in kleur, afmetingen, vormgeving en meer. Kenmerkend voor de innovatieve FleXtents® vouwtenten is dat ze flexibel, sterk en aanpasbaar zijn. Nog een belangrijk kenmerk is dat deze voortent ook voor allerlei andere doeleinden en evenementen kan worden gebruikt, in tegenstelling tot andere camper & caravan voortenten!