Vouwtenten met opdruk

Geprinte vouwtenten trekken positieve aandacht op beurzen.

Geprinte vouwtenten van Dancover zullen u veel aandacht opleveren als u naar diverse evenementen gaat zoals beurzen en markten. Met het hebben van een geprinte vouwtent met volledig digitale print, zult u worden opgemerkt als bedrijf en hebt u een veel grotere kans om na het evenement door potentiële klanten te worden herinnerd. Aanwezig met een unieke en geprinte vouwtent, hebt u de mogelijkheid om uw logo, één of meer van uw producten of uw berichten op de afdekking van het tuinpaviljoen te laten zien. U kunt kiezen voor een meer algemene boodschap die zal werken voor meer dan één evenement, of misschien een specifiek bericht of aanbod laten afdrukken ten aanzien van de specifieke gebeurtenis.

Geprinte vouwtenten bieden u de mogelijkheid om een positief verhaal te vertellen.

Geprinte vouwtenten kunnen worden gedecoreerd met het kunstwerk dat u verkiest en kiest. De sky is the limit als het gaat om het decoreren van uw tuinpaviljoen. Kies de foto's, illustraties, tekst en het logo dat uw merk zal benadrukken en uw verhaal zal vertellen. Dancover biedt een volledige digitale print, maar wat minder zal ook prima werken. Een logo op de afdekking van uw vouwtent zal er ook voor zorgen dat uw gasten zullen weten wie u bent. Met een hoogwaardige geprinte vouwtent zult u herhaaldelijk de aandacht trekken op vele beurzen en andere soorten evenementen. De geprinte vouwtenten van Dancover worden geleverd in een stevige, praktische transporttas, zodat het gemakkelijk is om het tuinpaviljoen overal mee naartoe te nemen waar u heen wilt gaan. Dankzij de praktische tas kunt u uw geprinte vouwtent bij elke gelegenheid opzetten.

Geprinte vouwtenten zijn ideaal voor het uitdragen van uw boodschap.

Geprinte vouwtenten zijn het perfecte medium wanneer u een positief verhaal over uw bedrijf wilt communiceren. U kunt zelf beslissen over de grafische stijl en de inhoud en u kunt precies het verhaal samenstellen dat u graag aan uw klanten wilt vertellen - zowel de huidige als de potentiële. Met het printen van een grote foto kunt u een nieuw product presenteren, over uw bedrijf vertellen en een relevant aanbod voor de gebeurtenis of meer in het algemeen presenteren. Met het hebben van meerdere vouwtenten met volledige digitale printen, kunt u verschillende verhalen op verschillende evenementen presenteren. Werkt u met business-to-business klanten én particuliere klanten, dan kunt u twee of meer geprinte vouwtenten voor verschillende gelegenheden aanschaffen.

Geprinte vouwtenten zijn flexibel, duurzaam en eenvoudig op te zetten.

Geprinte vouwtenten van Dancover zijn het resultaat van innovatieve productontwikkeling. Hierdoor hebt u een stevige, flexibele en stijlvolle geprinte vouwtent, die in slechts 60 seconden kan worden opgezet. Een ander voordeel is de praktische transporttas waarin het tuinpaviljoen wordt geleverd. De tas maakt het zeer eenvoudig om de vouwtent mee tenemen en op te slaan. U kunt kiezen voor één logo op de stevige en duurzame afdekking, of u kunt er voor kiezen om en de hele afdekking met uw eigen ontwerp digitaal te laten printen, met inbegrip van de dakbedekking. Wilt u weten hoe een geprinte vouwtent u kan helpen om positieve aandacht bij verschillende soorten evenementen te krijgen? Bel dan de vouwtent Experts van Dancovershop.com.