Glamping tenten

Glamping is kamperen versie 2.0.

Glamping groeit in populariteit en is een fantastische manier om de liefde voor de natuur met wat luxe te combineren. Waarom zou u genoegen nemen met een dun matje als u ook in een echt bed kunt slapen? Waarom verkleumen als er ook een kacheltje aan kan? Waarom klungelen in het donker als er goede verlichting is? Het luxe aspect van glamping speelt een grote rol in de populariteit ervan. Velen genieten van de natuur, maar ze houden ook van wat comfort en luxe. Glamping voegt die twee samen. Het woord 'glamping' is een samenvoeging van de woorden 'glamour' en 'camping' - het had ook 'luxe kamperen' kunnen zijn. Maar volgens ons dekt de nieuwe en treffende uitdrukking het fenomeen heel goed.

Onze TentZing® glamping tenten zijn perfect voor glamping.

Onze ruime en stijlvolle glamping tenten zijn voor glamping gemaakt. De grote en mooie glamping tenten zorgen ervoor dat u een kampeervakantie kunt opwaarderen tot iets exclusiefs. Zelfs als op een afgelegen plek kampeert, kunt u nog steeds genieten van veel stijl en comfort. Kortom, u kunt de stijlvolle TentZing® glamping tenten zowel gebruiken om op een traditionele manier ergens te kamperen als om er een permanent basiskamp van te maken - eventueel thuis in uw tuin. Zet u uw glamping tent op in de tuin, dan kunt u volop van glamping genieten. Met een verwarming in de tent verlengt u het glamping-seizoen met enkele maanden. Dankzij onze fraaie TentZing® glamping tenten kunt u uw kampeerervaring nog leuker en mooier maken. De populaire glamping tenten zijn uitgevoerd in 280 g/m² canvas katoen met een hydrostatische capaciteit van 1000 mm. Het grondzeil van 540 g/m² scheurstop PVC bezit een hydrostatische weerstand van 3000 mm. Het katoenen canvas zorgt ervoor dat de glamping tenten er vriendelijk en mooi uitzien, in tegenstelling tot veel moderne tenten die van verschillende kunststoffen zijn gemaakt.

Glamping accessoires voor meer luxe.

De glamping tenten zijn al prachtig en uitnodigend van zichzelf, maar er kan nog meer stijl en sfeer aan de tenten worden toegevoegd. Wij hebben een halve maanvormige mat voor de vloer en een boogvormige luifel. Deze matten bestaan uit twee halve maanvormige stukken van 100 % polypropyleen. Het tapijt is jacquard geweven met een fraai patroon. De matten bedekken de hele vloer van uw glamping tent en geven het interieur een heel gezellige sfeer. De boogvormige luifel zorgt voor een overdekte ingang met ruimte voor alle spullen die u niet in de tent wilt hebben - schoenen, bagage en dergelijke. De luifel is van bijpassend katoenen canvas. Waarom geen glamping en de natuur van dichtbij ervaren? Ontspan en zit rond een kampvuur om sterke verhalen te vertellen voor uw glamping tent. Onze unieke TentZing® glamping tenten zijn perfect voor een fantastische glamping ervaring - thuis of in een bos of ergens anders.