Houten tuinhuisjes

Houten tuinhuisjes zijn ruim, stevig en onmisbaar.

Een houten tuinhuisje in uw tuin voorziet in ruimte en onderdak voor uw tuingereedschap, kleine machines en meer. Onze topklasse houten tuinhuisjes zijn stevige en duurzame tuinhuisjes, waar u jarenlang plezier aan zult beleven en die u helpen om uw gereedschap, tuinmachines en nog veel meer in perfecte conditie te houden. Als u alles op één plek hebt, heeft u ook een goed overzicht over alle benodigdheden om uw tuin te onderhouden. U hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van houten en metalen tuinhuisjes. Kortom, wij kunnen u het tuinhuisje leveren dat u nodig hebt, zowel wat betreft de afmetingen als de materialen die u wilt hebben. U kunt ons stevige houten tuinhuisje in echt en onbewerkt hout verkrijgen, dat door de zon donkerder wordt als u het niet met een soort houtbescherming behandelt. Wilt u liever de natuurlijke uitstraling van het hout, dan kunt u simpelweg een transparante houtbescherming met UV-bescherming gebruiken. U kunt het tuinhuisje ook zelf in de gewenste kleur schilderen. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor geschilderde tuinhuisjes waarbij u niets hoeft te doen om het hout te beschermen.

Houten tuinhuisjes zijn van Scandinavisch hout uit Europa vervaardigd.

Onze houten tuinhuisjes zijn stevige constructies die lang meegaan. De stevige constructies zijn van geselecteerd Scandinavisch hout, dat in de koudere streken van Europa langzaam is gegroeid. Vanwege deze condities is het hout zeer sterk, wat uw schuur stabiel, stevig en duurzaam maakt. U kunt kiezen voor een onderhoudsvrij metalen tuinhuis, maar veel mensen zien houten tuinhuisjes nog steeds als een 'echt' tuinhuisje. U kunt houten tuinhuisjes verkrijgen met planken in diverse diktes, al naar gelang de afmetingen van de tuinhuisjes en dergelijke. Veel van onze houten tuinhuisjes beschikken over ramen of deuren met gehard glas of plexiglas glas. Deze tuinhuisjes zijn makkelijk toegankelijk en overdag valt er veel daglicht binnen. Hierdoor kunt u de spullen die u nodig heeft makkelijk vinden en heeft u een prachtig overzicht. Het merendeel van onze tuinhuisjes hebben een schuin dak zodat er geen water op blijft staan.

Houten tuinhuisjes vormen een belangrijk onderdeel van onze uitgebreide Tuincollectie.

Als belangrijkste Europese leverancier van topkwaliteit producten voor uw tuin, terras en meer, heeft Dancover een ruime keuze aan houten tuinhuisjes, tuinhuizen, houten tuinpaviljoenen, houten blokhutten, gereedschapsschuren, broeikassen, vouwtenten, en nog veel meer. Als u in uw tuin gaat werken - onkruid wieden, het gazon maaien, de bomen snoeien of de haag knippen - is een tuinhuisje bijna niet meer weg te denken als u alles bij de hand wilt hebben. Dat geldt ook als u wilt ontspannen en de parasol, de barbecue of de zachte kussens voor de terrasmeubels tevoorschijn wilt halen. Mocht u vragen hebben over onze houten tuinhuisjes of een van de vele andere kwalitatieve zeer goede producten uit onze Tuincollectie, neem dan gerust contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of gebruik onze chat.