Contacteer ons

Contacteer ons

Over Dancover

Dancover is in 2003 gestart en is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Wij leveren als internationale e-shop een uitgebreid assortiment van partytenten, vouwtenten, opslagtenten, garagetenten, werktenten, boottenten, tuinpaviljoenen, afdekzeilen en containers aan. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan professionele evenementbenodigdheden en uitrusting. U kunt bij ons onder andere terecht voor stevige inklapbare tafels, inklapbare stoelen, stapelstoelen en banken. Het assortiment biedt o.a. vloerenbedekking, tapijten, LED-verlichting, kachels en nog veel meer. Onze webshop richt zich zowel op particuliere klanten als op professionals, met name in Europa, maar we leveren over de hele wereld.

Onze jarenlange ervaring en kennis hebben we gekoppeld aan een zeer gespecialiseerde en toegewijde productontwikkeling. Dankzij deze sterke combinatie is Dancover al jaren de ideale keuze voor duizenden tevreden klanten in heel Europa. Als de belangrijkste leverancier binnen een groot aantal productcategorieën lopen we voorop in kwaliteit, prijs en service. Onze klantenservice staat voor u klaar voor, tijdens en na elke aankoop. Bovendien zorgen we het hele jaar door voor een snelle levering.

Het Europese hoofdkantoor van Dancover is gevestigd in Denemarken. Daar bevinden zich ook de magazijnen. Hierdoor kunnen we de best mogelijke logistiek realiseren en zijn we dankzij onze verschillende transporteurs in staat om met hoge precisie te leveren. Met meer dan 60 enthousiaste medewerkers kunt u altijd een fantastische ervaring verwachten bij een bezoek aan Dancovershop.com. Een groot deel van deze medewerkers is werkzaam in Sales & Service zodat onze klanten altijd het product dat ze zoeken kunnen vinden en bestellen.

Onze uitgebreide service en persoonlijke begeleiding tezamen met het omvangrijke assortiment en de Beste Prijsgarantie zijn belangrijke factoren in onze snelle en constante groei en ontwikkeling sinds 2003. Wij hebben het overgrote deel van onze producten op voorraad en verzenden deze vanuit onze magazijnen in Denemarken. Hierdoor kunnen wij de bereikbaarheid en snelle levering verzekeren. Hebt u vragen over onze vele producten of iets anders over Dancover, bel ons of stuur ons een e-mail.

Tel.: 0 858 880 524

E-mail: [email protected]

Mandag - Fredag: 08:30 - 17:00

Adres:

DANCOVER A/S
Nordre Strandvej 119A
3150 Hellebæk
Denemarken