Tuinschuren

Tuinschuren van Dancover zijn praktisch en duurzaam.

Tuinschuren lichtgewicht en onderhoudsvrije metalen panelen zijn perfect geschikt voor het opbergen en beschermen van uw gereedschap en tuinmachines zoals uw heggenschaar, grasmaaier en hogedrukreiniger. Wanneer u hier nog een aantal haken en planken voor aanschaft, dan kunt u de ruimte in de schuur optimaal benutten en nog meer gereedschap en dingen in de schuur opbergen. Met een tuinschuur in uw tuin of op het erf kunt u eenvoudig beschikken over uw gereedschap, wat u tijd en energie zal besparen wanneer u in de tuin wilt gaan werken. Wanneer u onkruid wilt gaan wieden, het gazon wilt maaien, de bomen wilt snoeien of de heg wilt knippen, in een goed georganiseerde tuinschuur zult u het benodigde gereedschap snel kunnen vinden.

Tuinschuren van onderhoudsvrije materialen.

Tuinschuren of gereedschapsschuren van lichtgewicht metaal zijn een kwalitatief hoogwaardig product voor jarenlang gebruik zonder over het onderhoud daarvan te hoeven nadenken. U kunt kiezen tussen de bekende merken tuinschuren ProShed en Yardmaster. Beide soorten hoogwaardige tuinschuren moeten op een solide en vlakke ondergrond worden geplaatst zoals vlagstenen, beton, hout en dergelijke. U kunt uw tuinschuur ook direct op het gras neerzetten, hoewel u in dat geval eerst een deklaag als membraan zult moeten neerleggen. Wij adviseren u om daarna een vloer in de schuur te leggen. Een vloer met een membraan zorgt voor isolatie en reduceert condensvorming tot een minimum.

Tuinschuren voor het opbergen van veel dingen.

Tuinschuren of gereedschapsschuren zijn in veel afmetingen verkrijgbaar, zodat u ongeacht uw behoeften altijd de geschikte tuinschuur zult kunnen vinden. Dancover heeft een serie kleine tuinschuren voor kleinere tuinen, houtopslag en fietsenstallingen. Daarnaast hebben we grote metalen schuren voor auto's, machines en materialen. Neem gerust contact op met onze Experts voor uw eventuele vragen heeft over onze lichtgewicht metalen tuinschuren en gereedschapsschuren.