Autohoezen

Autohoezen voor snelle en eenvoudige bescherming.

U hebt keuze uit diverse autohoezen - maar ook uit hoezen voor uw motor, caravan en nog veel meer. De simpelste oplossing, wanneer u uw voertuig tegen de weersinvloeden en nog veel meer wilt beschermen, is een eenvoudige zachte en flexibele 3-laags hoes. Bent u bereid om iets meer uit te geven? We hebben ook mobiele garages en vouwgarages, die uw auto net als normale garageconstructies zullen beschermen.

Maar autohoezen zijn vooral nuttig voor voertuigen die geruime tijd niet worden gebruikt en deze beschermen tegen de weersinvloeden en nog veel meer. U kunt de auto overeenkomstig uw voorkeur buiten of binnen neerzetten. Een autohoes zal uw auto te beschermen tegen UV-stralen, regen, stof, sneeuw, vogelpoep en krassen die auto's vaak bij het parkeren op de openbare weg oplopen.

Hoezen voor een makkelijke en voordelige bescherming.

De meeste Dancover autohoezen zijn gemaakt met een 3-laags waterbestendige ademende structuur. Dit reduceert schimmel, meeldauw en condensvorming in de hoes tot een minimum. Onze autohoezen zijn semi-aanpasbaar - en ze zullen daarom over elk gewoon automodel passen. Als u een niet standaard automodel hebt, neem dan contact op met de experts van Dancover - zij kunnen u hierbij adviseren.

Wanneer u uw auto bedekt, adviseren wij u de antenne te verwijderen en de zijspiegels in te klappen. Als uw auto met een autohoes is bedekt, zal deze goed beschermd zijn tegen de weersinvloeden. De hoes is in enkele seconden makkelijk over de auto aan te brengen, eenvoudig te verwijderen en te bewaren als u deze niet gebruikt. Merk op dat we ook diverse hoezen hebben voor motorfietsen, scooters en nog veel meer.

Hoezen voor caravans en campers.

Veel mensen maken jaarlijks maar een korte tijd gebruik van hun caravan. Wanneer de caravan niet wordt gebruikt, is het verstandig om deze ter bescherming af te dekken. De zachte 3-laags hoes is waterdicht en ademend, zodat de caravan er jarenlang mooi zal blijven uitzien. Dankzij de stevige riemen en ritsen kan de hoes eenvoudig worden aangebracht en blijft deze zelfs bij winderig weer goed op zijn plek zitten. De bescherming van uw caravan is een verstandig idee - voor uw eigen profijt en als u de caravan ooit gaat verkopen. Een caravanhoes is de ideale oplossing voor de winterstalling van uw caravan. De hoes is zacht, ademend en beschermt de caravan tegen schimmel en condensvorming.

Onze experts staan klaar om u van dienst te zijn.

Hebt u vragen hebben over de Dancover hoezen voor uw auto, motor of caravan? Neem dan contact op met onze Experts - zij helpen u graag bij het vinden van de geschikte hoes. U vindt alle contactgegevens op Dancovershop.com.