FleXtents Partytenten zijn in veel formaten verkrijgbaar

FleXtents zijn het nr. 1 merk op de markt.

FleXtents is de originele vouwtent van Dancover. Al jarenlang is FleXtents het toonaangevende merk op de markt van sterke, duurzame en flexibele vouwtenten. Daarom presenteert Dancover met grote trots FleXtents vouwtenten als het nr. 1 merk in Europa.

FleXtents vouwtenten voor elk doeleinde.

FleXtents vouwtenten zijn gewoon de ultieme vouwtenten wanneer u schaduw tegen zonlicht en onderdak wilt hebben, zowel voor besloten bijeenkomsten als professionele evenementen. Hierbij zal de allerbeste vouwtent perfect functioneren als verzamelpunt - of om de aandacht te trekken. FleXtents vouwtenten zijn voorzien het sterkst mogelijke en meest flexibele frame en het meest duurzame tentdoek. Dankzij het briljante ontwerp is het mogelijk om de tent binnen 60 seconden op te zetten. Bovendien is de FleXtents gemakkelijk op te bergen en te vervoeren vanwege de praktische transporttas die wordt meegeleverd.

FleXtents vouwtenten voor iedereen.

FleXtents vouwtenten kunnen worden gebruikt voor een groot aantal verschillende doeleinden, zoals de marktkraam, verkooptent, tentoonstellingstent, receptietent, vergadertent, tijdelijk kantoor of kleedkamer voor een sportevenement of iets dergelijks. FleXtents vouwtenten zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, afhankelijk van uw behoefte. U kunt kiezen uit FleXtents vouwtenten in vele vormen en kleuren - van het prachtige, basic tuinpaviljoen die schaduw en beschutting biedt tot de tent van professionele kwaliteit die veelvuldig wordt gebruikt in alle weersomstandigheden.

FleXtents vouwtenten als reclamemiddel.

FleXtents vouwtenten zijn verkrijgbaar met volledige digitale print, zodat u zeker bent dat u de aandacht trekt op beurzen en markten enz., waaraan u en uw bedrijf deelnemen en de mogelijkheid hebben om een FleXtents vouwtent neer te zetten. Alles is mogelijk, van een enkel logo tot volledige opdruk met illustraties en uw eigen kleuren aan de zijkanten alsook op de dakbedekking van uw vouwtent. Bovendien kunt u uw FleXtents vouwtent naar eigen behoefte ontwerpen met verschillende zijwanden, panoramische ramen, halve wanden, hoekgordijnen en praktische opklapbare balie.
Bel Klantenservice en krijg een goed advies en begeleiding als u overweegt om een FleXtents vouwtent of iets anders op Dancovershop.com te kopen.