Schijnwerpers

LED-schijnwerper rondom uw huis voor een veilig gevoel.

De schijnwerper geeft een aangenaam veiligheidsgevoel omdat hij bij elke beweging aangaat. Het feit dat de stijlvolle en effectieve veiligheidslampen met een krachtige LED-lamp specifieke delen verlichten, zorgt ervoor dat u zich veilig voelt. Breng de schijnwerper rondom uw huis aan op plekken als de carport, het terras, naast de voordeur, bij de schuur en meer. Het is handig om verlichting te hebben op verschillende plekken als dat nodig is en die niet constant hoeft te branden. De LED-schijnwerper werkt op de zonnecellen of batterijen, al naar gelang het model dat u prefereert. Beide typen schijnwerpers worden geleverd met drie batterijen, zodat u de veiligheidslamp direct kunt gebruiken. De schijnwerper met zonnecelpaneel gebruikt de batterijen als back-up.

De veiligheidslamp is een voordelige oplossing.

U kunt deze schijnwerper of veiligheidslamp in een handomdraai bijna overal aanbrengen. Gebruik een schroevendraaier voor een houten ondergrond, een boormachine voor een muur of de bijgeleverde beugel voor bevestiging zonder gereedschap. De schijnwerper met een zonnecelpaneel werkt primair op zonne-energie en gebruikt de bijgeleverde batterijen als back-up. Ongeacht welk type schijnwerper u koopt, voor de installatie van deze lamp heeft u geen elektricien nodig. U bevestigt de schijnwerper, u zet hem aan en hij springt aan zodra er in het donker beweging is. De felle LED-lamp zal dan ongeveer 10 seconden blijven branden. Mocht deze beweging langer duren, dan zal het licht blijven branden.

"Het is verstandig om een beveiligingslampje te installeren," zegt de politie.

Ook de politie adviseert u om een schijnwerper met bewegingssensor rondom uw huis te plaatsen. Ze weten beter dan wie dan ook dat licht dat bij elke beweging aangaat, menigeen zal afschrikken. De LED-schijnwerper van Dancover is voorzien van een PIR-bewegingssensor en het licht zal gaan branden als er een beweging wordt gedetecteerd. De lamp zal een oppervlak van zo'n 12x16 m verlichten. Ons advies is om de lamp te gebruiken op de oprit, in de carport, bij de voordeur, op het terras en op andere plekken waarop verlichting nodig is ter oriëntatie en om inbrekers af te schrikken. U kunt de schijnwerper zowel verticaal als horizontaal verstellen om een bepaald oppervlak te verlichten. U kunt de LED-schijnwerper tevens binnenshuis gebruiken - door het zonnecelpaneel aan de buitenzijde te bevestigen!