Zwembadrobots

Met een zwembadrobot houdt u het zwembad mooi en schoon

Een zwembadrobot is een hardwerkende kleine machine die ontwikkeld is om uw zwembad mooi en schoon te houden. Met een zwembad buiten in uw tuin is het niet te voorkomen dat er bladeren en vuil in het zwembad vallen. Maar met een zwembadafdekking als het zwembad niet wordt gebruikt, kunt u ervoor zorgen dat er minder vuil en dergelijke in het water terechtkomt. Toch moet u af en toe een zwembadrobot gebruiken. De zwembadpomp en de skimmer zorgen voor de verwijdering van de meeste in het water drijvende zaken, terwijl de zwembadrobot de bodem en de wanden van het zwembad schoonmaakt. Regelmatig gebruik van de robot is essentieel, zeker bij intensief gebruik van het zwembad. Zowel bij een ingegraven zwembad als bij een stalen frame zwembad moet u de zwembadrobot zijn werk laten doen, want dan kunt u altijd genieten van schoon en uitnodigend water.

Regelmatig gebruik van de zwembadrobot

Vooral als het in de zomer mooi en warm weer is, worden zwembaden vaak gebruikt. Dat is ook het moment waarop het water door het zonlicht en meer troebel wordt. Vandaar dat u uw zwembadrobot gedurende het hoogseizoen vaak moet gebruiken. Bovendien moet u de pH-waarde van het water in de gaten houden en eventueel aanpassen. Het onderhoud van uw zwembad hoeft niet veel tijd te vergen, maar het vraagt wel wat inspanning om alles fris en uitnodigend te houden. Ook hier geldt: dek het zwembad af als u het niet gebruikt.

Zwembadrobots en veel andere soorten zwembadaccessoires

Bestelt u een van onze populaire zwembadpakketten, dan heeft u de meeste benodigdheden om van uw zwembad te genieten. De zwembadrobot is niet inbegrepen. Zowel voor een ingegraven zwembad als voor een voordeliger stalen frame zwembad is een zwembadrobot onmisbaar voor een schoon en uitnodigend zwembad. Het zwembadfilter en de skimmer zullen hun werk doen, maar zonder een zwembadrobot wordt het zwembad al snel minder schoon en uitnodigend. Daarbij komt nog de meetapparatuur om het water op gezette tijden te testen, de zwembadafdekking en vele andere zwembadaccessoires. Kijk bij de keuze van een zwembadrobot naar een robot die geschikt is voor de omvang van uw zwembad. Wij hebben een kleine draadloze zwembadrobot, maar ook de grote en bekende zwembadrobots voor grote zwembaden. Mocht u vragen hebben over onze zwembadrobots - of over zwembaden in het algemeen - neem dan gerust contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of gebruik onze chat.