Tafel- en stoeltrolleys

Tafel- en stoelenkarretjes voor gebruiksgemak.

Onze populaire tafel- en stoelenkarretjes zijn de perfecte oplossing voor het verplaatsen van een groot aantal inklapbare en bankettafels en stoelen. Voor het organiseren van particuliere of professionele evenementen moet u vaak veel tafels en stoelen verplaatsen, en hierbij komen de stevige verrijdbare karretjes goed van pas. Met een tafel- en stoelenkarretje kunt u zoveel tafels en stoelen verplaatsen en opbergen als nodig. Wanneer u de tafels en stoelen op een stevige kar kunt leggen, is het een stuk makkelijker om de vele artikelen te gebruiken, te verplaatsen en op te bergen. Wij hebben onder andere een uitschuifbare en inklapbare trolley. Met deze kar kunt u veel tafels en stoelen verplaatsen - en als u het karretje niet gebruikt, neemt hij slechts weinig ruimte in beslag.

Tafel- en stoelenkarretjes voor het verplaatsen en opslaan van evenementenmeubels.

Op Dancovershop.com vindt u een grote keuze aan hoge kwaliteit klaptafels en -stoelen voor zowel particuliere als professionele evenementen. De klaptafels kunnen helemaal worden ingeklapt en de poten kunnen onder het tafelblad worden ingeklapt, zodat de tafel plat en makkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Al onze klaptafels en -stoelen kunnen op onze stevige karretjes worden gelegd, zodat de evenementenmeubels makkelijk verplaatsbaar en op te bergen zijn. De meubels nemen weinig ruimte in beslag als ze op het karretje worden opgeborgen. Wij hebben andere oplossingen voor het verplaatsen en opbergen van meubilair en meer. Op Dancovershop.com vindt u onze stevige steekwagens en rolcontainers, die perfect zijn voor tal van transport- en opslagtoepassingen.

Tafel- en stoelenkarretjes voor meer gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie.

De flexibele tafel- en stoelenkarretjes van Dancover zijn stevig, handig en voorzien van sterke wielen, zodat u ze makkelijk kunt manoeuvreren. De wielen zijn een combinatie van vaste en stuurbare wielen. Bovendien zijn de karretjes met een rem uitgevoerd, zodat u de kar tijdens het laden en lossen van tafels en stoelen kunt vergrendelen. De karretjes zijn uitermate geschikt voor scholen, vergaderzalen, buurthuizen, concertzalen, clubs en alle andere plaatsen waar voor wisselende aantallen gasten vaak tafels en stoelen worden gebruikt.