Promotietenten

Promotietenten trekken de aandacht en leiden tot positieve reacties.

De promotietenten van Dancover zullen u zeker positieve reacties opleveren als u op beurzen staat of op andere evenementen. Met een promotietent met volledige digitale print zult u als bedrijf opvallen en is de kans veel groter dat potentiële klanten u ook na het evenement niet zullen vergeten. Met een prachtig ingerichte promotietent kunt u uw producten, uw logo, uw kortingen of andere relevante berichten in het algemeen of voor een bepaalde gebeurtenis laten zien - zoals aanbiedingen en dergelijke.

Promotietenten kunnen een positief verhaal over uw bedrijf vertellen.

Promotietenten kunnen bijvoorbeeld met foto's, illustraties, teksten en logo's worden gedecoreerd. Dancover biedt een volledige digitale print, maar als u met uw bedrijf iets minder wilt opvallen kunt u ook kiezen voor slechts een logo op de afdekking van uw promotietent. Met een hoge kwaliteit promotietent zult herhaaldelijk op vele evenementen van de functie van deze tent kunnen genieten. De promotietenten van Dancover worden in een praktische draagtas geleverd, zodat u de tent overal mee kunt brengen waar u naartoe gaat om zeg maar uw identiteit te laten zien.

Promotietenten zijn de perfecte reclamezuil.

Promotietenten zijn een perfect medium voor het vertellen van een relevant verhaal over uw bedrijf. U kunt zelf het onderwerp kiezen en het verhaal samenstellen dat u aan uw huidige en potentiële klanten wilt vertellen. Met een grote foto kunt u uw nieuwe product laten zien, over uw bedrijf vertellen of zelfs een up-to-date aanbieding presenteren. Het is zelfs mogelijk om verschillende promotietenten te bestellen, zodat u afhankelijk van de context een ander verhaal kunt vertellen. Als u zaken doet met zowel het business-to-business als het retail-segment, dan kunt u een promotietent voor elke beurs en nog veel meer verkrijgen.

Promotietenten zijn flexibel en duurzaam.

Promotietenten van Dancover zijn het resultaat van innovatieve productontwikkeling, en dat biedt u een flexibele promotietent die u in slechts 60 seconden kunt opzetten. Bovendien wordt de tent in een praktische draagtas geleverd, zodat u de promotietent makkelijk kunt meenemen en opbergen. De sterke en duurzame afdekking kan worden voorzien van een aan slechts een zijde geprint logo, maar u kunt ook kiezen voor een volledige digitale beprinting met uw eigen ontwerp op alle zijden, met inbegrip van de dakbedekking. Wilt u meer weten over hoe een promotietent u kan helpen om meer aandacht te krijgen op beurzen en markten? Bel de experts van Dancovershop.com.