Kliko ombouw

Kliko ombouw voor het ordenen en verbergen van uw kliko's

De kliko ombouw is een handige en voordelige oplossing om de afvalcontainers buiten uw huis of bedrijf netjes en geordend te houden. U kunt verschillende soorten kliko ombouwen verkrijgen - een aantal is speciaal voor dit doel gemaakt, andere kunnen ook voor andere zaken worden gebruikt. De verschillende uitvoeringen zijn bestemd voor de standaard 240 liter kliko's, die ook wel rolcontainers, recyclingbakken of afvalbakken worden genoemd. U kunt kliko ombouwen voor 1 of meerdere afvalbakken verkrijgen. Voeg twee of meer oplossingen samen om ruimte te maken voor al uw afvalbakken. Dan ziet uw oprit, entree, erf en meer er ondanks de afvalbakken netjes uit.

Kliko ombouw van verschillende materialen

Wij leveren verschillende kliko ombouw oplossingen van materialen zoals onderhoudsvrij WPC (Wood Plastic Composite), onbehandeld hout en gegalvaniseerd staal. We begrijpen dat niemand meerdere afvalbakken naast het huis wil hebben staan, maar met een stijlvolle kliko ombouw ziet alles er toch netjes en geordend uit. De kliko ombouw van WPC heeft een houtlook afwerking en ziet er stevig en stijlvol uit, waar u deze ook wilt plaatsen. De oplossing van gegalvaniseerd staal ziet eruit als een metalen schuurtje en kan worden gesloten en vergrendeld. U hoeft niet bang te zijn voor roest of verrotting, omdat de kliko ombouw er jarenlang hetzelfde uitziet. Een kliko ombouw oplossing zorgt ervoor dat u het beste maakt van het feit dat we meerdere kliko's nodig hebben om al ons afval kwijt te kunnen, zowel voor recycling als voor verwerking. De kliko ombouw van WPC is vooraf gemonteerd, eenvoudig te plaatsen en ook hier hoeft u niet bang te zijn voor rot, roest of afbladderen.

Kliko ombouw om uw oprit mooi te maken

Met een van onze kliko ombouw oplossingen met ruimte voor een of meer 240 liter rolcontainers of dergelijke kunt u uw oprit, carport of erf netjes houden. Kies een kliko ombouw die de afvalbakken volledig afdekt en voorkomt dat anderen uw afvalbakken gebruiken - zorg er wel voor dat u de opslag ontgrendelt als de vuilnismannen langskomen om de afvalbakken te legen. Een andere oplossing is de open kliko ombouw die enkel een stijlvolle omkadering rond de afvalbakken biedt. Met deze oplossing heeft u altijd vrije toegang tot de containers. Tot slot kunt u kiezen voor een houten opslag of een stalen overkapping voor uw kliko's. Met al onze verschillende kliko ombouw oplossingen zijn de bakken makkelijk toegankelijk en kunt u uw tuin zo mooi mogelijk houden.

Andere mogelijkheden om kliko's te verbergen en te ordenen

Zoals opgemerkt kunnen een aantal van onze stalen overkappingen en houten fietsenstallingen ook worden gebruikt voor het organiseren van uw afvalbakken. De houten fietsenstallingen hebben ruimte voor twee afvalcontainers en in de stalen overkappingen kunt u er meer kwijt. Voor alle duidelijkheid, als u een van onze moderne en stevige carports bestelt, heeft u ruimte voor meerdere kliko's en plaatst u deze beschut aan de weg. Op die manier kunt u het afval eruit halen en in de containers doen als u de auto toch gebruikt. Tegelijkertijd staan de afvalbakken dicht bij de weg, zodat de vuilnismannen er snel en makkelijk bij kunnen.