Design partytenten vormen een stijlvolle omgeving voor alle evenementen

Design partytenten maken het feest zelfs nog stijlvoller.

Design partytenten is een serie partytenten die zijn geselecteerd vanwege hun unieke ontwerp en vormgeving. De serie bestaat onder meer uit een achthoekige partytent, die een prachtige, aparte en feestelijke setting zullen bieden op zowel particuliere feesten als professionele evenementen. De partytenten zijn bovendien geselecteerd vanwege hun unieke pagode vorm, die een exotische en oosterse mystiek uitademt. De puntige daken maken deze partytenten apart, zowel van een afstand als binnenin de tent, omdat het specifiek dak zorgt voor een zeer ruim en groots gevoel. De grote vensters zorgen overdag voor een prachtige lichtinval, een ruim gevoel in de partytent en ’s avonds voor een prachtige partytent als deze helemaal verlicht is. U kunt zowel verlichting als verwarming vonden op dancovershop.com.

Design partytenten creëren een prachtige setting voor het feest.

Design partytenten zijn slechts enkele van de vele fantastische en functionele partytenten van Dancover - de toonaangevende expert en leverancier van de total party en event solutions in Europa. De design partytenten van Dancover hebben unieke ontwerpen en zullen op het feest of evenement worden ervaren als apart en er op de gemaakte foto’s prachtig uitzien. Alle speciaal geselecteerde design partytenten hebben een sterk en stevig stalen frame en een duurzame dakbedekking en zijwanden van ofwel polyester met PVC coating of 100% stevige PVC. De design partytenten hebben een groot aantal toepassingen en zijn ideaal voor iedereen die een in het oog springend design en een perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit wil hebben.

Design partytenten gaan langer mee met reserveonderdelen.

Design partytenten bestaan net als alle partytenten uit een aantal grote en kleine onderdelen. Deze mooie en duurzame partytenten zijn ontwikkeld om vele feesten en evenementen mee te gaan, maar ongelukjes kunnen nu eenmaal gebeuren. U kunt een onderdeel verliezen of er kan per ongeluk of door braak iets kapot gaan. Daarom kunt u reserveonderdelen bij dancovershop.com bestellen - u kunt buizen, fittingen, zijwanden en dakbedekking verkrijgen. Hierdoor kunt zolang u wilt van uw partytent genieten.