Houten tuinpaviljoenen

Houten tuinpaviljoenen voor een geweldige stijl en sfeer in uw tuin.

Het is verbazend wat een stijlvol, houten tuinpaviljoen kan doen met een gewone tuin - dat geldt overigens ook voor de meeste andere plaatsen! Met een houten tuinpaviljoen heeft u een perfecte plek om koffie te drinken, een boek te lezen, te schilderen of een gesprek te voeren met een vriend of buurman. Dancover heeft een uitgebreid aanbod van stijlvolle en mooie tuinpaviljoenen in verschillende afmetingen en diverse materialen, van aluminium tot hout. Zoekt u een klassiek tuinpaviljoen van massief hout, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een prachtig houten tuinpaviljoen is snel het natuurlijke trefpunt in uw tuin - en daarmee de plek waar u wilt zijn. Een houten tuinpaviljoen is een prachtige constructie die zowel overdag als 's avonds kan worden gebruikt - of zelfs tot in de nacht als u dat wilt. Het sierlijke tuinpaviljoen biedt u heerlijke schaduw als de zon schijnt en beschut u tegen dauwdruppels en de frisse avondlucht later op de dag. Een houten tuinpaviljoen biedt ook beschutting tegen de regen, zodat u er in kunt blijven zitten, zodat u als het regent kunt luisteren hoe de regen op het dak valt.

Onze houten tuinpaviljoenen bieden een fantastisch uitzicht en een schitterende lichtinval.

U hebt bij Dancovershop.com de keuze uit een groot aantal verschillende tuinpaviljoenen. Al onze tuinpaviljoenen hebben één ding gemeen: de mooie lichtinval die het tuinpaviljoen licht en uitnodigend maakt. Verder zorgt de deur voor een makkelijke toegang en daardoor is het makkelijk om het interieur van het houten tuinpaviljoen samen te voegen met de aangrenzende tuin en nog veel meer. Zet de deur van het houten tuinpaviljoen open en uw tuinpaviljoen wordt onderdeel van de tuin, het terras, het strand of een andere plek waar u het tuinpaviljoen hebt geplaatst. Dankzij de grote deuren en ramen hebben u en uw gasten een prachtig uitzicht en kunt u goed beschut zitten in een tuinpaviljoen waarin veel licht binnenvalt. Een aantal van onze houten tuinpaviljoenen zijn weliswaar compact, maar onderschat niet het positieve effect dat een fraai tuinpaviljoen kan hebben op zowel de toeschouwer als de gebruiker. Ongeacht waar u uw stijlvolle tuinpaviljoen neerzet, het zal er uitnodigend uitzien en u en uw familie en vrienden zullen genieten van de tijd die ze in en rond de constructie doorbrengen.

Houten tuinpaviljoenen van prachtig en sterk Europees hout.

Een flink deel van onze kwalitatief goede houten tuinpaviljoenen is uitgevoerd in stevig Scandinavisch hout. Dit hout is in de koudere gebieden van Europa in een rustig tempo gegroeid, zodat het hout stabiel, sterk en zeer duurzaam is. Het houten tuinpaviljoen zal lang meegaan - en nog langer als u er wat aandacht aan besteedt. Bestelt u een van onze houten tuinpaviljoenen van echt en onbehandeld hout; wij adviseren u om het hout een behandeling met een middel voor houtbescherming te geven. Daarvoor moet u eerst uw nieuwe houten tuinpaviljoen in elkaar zetten. Onze tuinpaviljoenen worden gewoonlijk geleverd als een prefab bouwpakket dat u zelf in elkaar moet zetten. Dit is een klus voor twee personen, omdat het hout zwaar kan zijn en u nauwkeurig te werk moet gaan. Lees eerst de uitgebreide handleiding voor de opbouw van uw tuinpaviljoen door. Hebt u vragen over de houten tuinpaviljoenen? Neem dan contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of chat.