Roll-upsystemen

Roll-up banners zijn een unieke manier om uw boodschap te communiceren.

Roll-up banners zijn een effectieve en goedkope manier om uw bedrijf in de kijker te zetten. U kunt de lichtgewicht roll-up banner overal mee naartoe nemen en neerzetten - beurzen, vergaderingen, markten, winkels, kantoren, showrooms, enz. De compacte roll-up banner van stevige, lichtgewicht materialen is ideaal om uw boodschap op een stijlvolle en duidelijke manier te communiceren. Dit simpele en innovatieve systeem biedt de mogelijkheid om een grote poster in de aluminium cassette opgerold te hebben. Wij kunnen een unieke roll-up banner met uw ontwerp op de voorzijde printen. U stuurt ons eerst de gewenste afbeelding voor de roll-up banner en vervolgens vervaardigen wij uw nieuwe promotiemateriaal en sturen deze op. U bent nu klaar om de roll-up banner op de volgende beurs, vergadering of presentatie te gebruiken.

Roll-up banners kunnen uw branding en promotie ondersteunen.

Roll-up banners zijn ideaal voor branding en promotie. De banners zijn stevig, flexibel en makkelijk mee te nemen, te monteren en te demonteren. Wij leveren uw geprinte roll-up banner met uw eigen ontwerp op de banner inclusief de cassette van geanodiseerd aluminium waarin het oprolsysteem is aangebracht. Om het transport en de opslag te vereenvoudigen, leveren wij de geprinte roll-up banner in een zwarte stoffen draagtas. Het roll-up bannersysteem heeft een bovenprofiel met klem, zodat u de banner heel makkelijk kunt plaatsen en verwijderen. Wilt u op een bepaald moment de banner vervangen, dan kunt u een nieuwe poster laten printen en op de rol in de cassette laten bevestigen. Let op: de vermelde prijs voor de verschillende roll-up banners in de webshop - PRO, LIGHT of CLASSIC - is inclusief digitale print aan één zijde van de banner.

Roll-up banners maken deel uit van een omvangrijk assortiment promotieproducten.

Roll-up banners zijn flexibel, voordelig en optisch sterk - perfect als promotiemiddel voor allerlei toepassingen. De grote banner communiceert uw boodschap aan het grootste deel van de bezoekers van de evenementen waaraan u deelneemt. Dancover biedt een stijlvolle spotlight voor uw roll-up banner. Met een spotlight op uw banner weet u zeker dat iedereen de afbeelding - en uw boodschap - kan zien, zelfs in minder goed verlichte ruimtes. Let op: u moet de spotlights apart bestellen. Op dancovershop.com vindt u ook een overvloed aan andere kwalitatief zeer goede branding, presentatie- en promotieproducten die u nodig heeft om een professionele indruk te maken op beurzen en andere evenementen. Dancover biedt u persoonlijke service en advies voor, tijdens en na uw aanschaf. Ons Xperts kunnen u helpen bij het vinden van de promotieproducten die u nodig heeft.