Bioklimatologische pergola's

Schitterende bioklimatologische pergola's voor veel tuinplezier

Bijzonder aan een bioklimatologische pergola is dat u het dak kunt openen en sluiten. Een pergola is een simpele en flexibele constructie, waarmee u beschut kunt zitten in uw tuin. Dankzij een bioklimatologische pergola geniet u van uw tuin in de schaduw als de zon schijnt en zit u beschut als het regent. U heeft de keuze uit een bioklimatologische pergola met verstelbare metalen lamellen in het dak of een zachtere uitvoering met een dak van stevig textiel. Beide types pergola's zijn voorzien van een flexibel dak, dat u kunt openen of sluiten als het weer en uw stemming dat vereisen. Wilt u genieten van de volle zon of wilt u juist wat aangename schaduw - u opent of sluit het dak gewoon. Daarnaast kunt u uw bioklimatologische pergola aan alle zijden open en zonder zijwanden of schermen gebruiken - maar u kunt ook één of meerdere zijwanden aanbrengen voor meer beschutting.

De bioklimatologische pergola's kunnen aan het weer worden aangepast

Een van de redenen dat onze bioklimatologische pergola's zo populair zijn is vooral omdat ze er overal uitnodigend en stijlvol uitzien. Maar onze pergola's zijn veel meer dan alleen maar mooi - ook de flexibiliteit is een belangrijke factor. Met een van onze moderne en minimalistische pergola's kunt u vrijwel altijd en overal in uw tuin zitten - bij zon en regen. Met een draaihendel kunt u de lamellen van het dak openen en sluiten - of als u een bioklimatologische pergola met een zacht dak hebt - met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Mocht het gaan regenen, dan sluit u gewoon het dak. Het dak beschermt u tegen de regen en voert het water via de poten van de pergola naar beneden. U kunt bovendien een gesloten pergola of tuinpaviljoen creëren door zijwanden, schermen, gordijnen, louvrewanden, schuifdeuren van gehard glas en meer aan te brengen.

Bioklimatologische pergola's met een sterk aluminium frame

Onze bioklimatologische pergola's zijn stevige constructies met een sterk aluminium frame en slijtvaste metalen latten in het dak. De constructie is stevig en zwaar, hoewel u de pergola wel moet bevestigen op een basis. U kunt ook zijwanden of schermen aan uw pergola bevestigen, zodat u de open constructie als tuinpaviljoen kunt gebruiken als het weer koel of winderig is. De beweegbare lamellen van het dak reguleren niet alleen de zon - u kunt er ook de hoeveelheid en richting van de lucht en dus de ventilatie mee regelen. Door zachte zijwanden, gordijnen en vooral een klamboe aan een bioklimatologische pergola te bevestigen, kunt u ook binnen in de pergola genieten zonder dat u last heeft van rondvliegende insecten. Heeft u vragen over onze bioklimatologische pergola's - of over één van onze vele andere tuinpaviljoenen en meer? Bel ons, stuur een e-mail of gebruik onze chat.