Slush ijsmachines

Slush ijsmachines om de dorst op feesten te lessen.

Dancover is de nr. 1 leverancier in Europa wat betreft de Total Party Solutions voor zowel particuliere klanten als professionals. Ons omvangrijke aanbod biedt een overvloed aan accessoires en uitrusting voor het organiseren van feesten en allerlei andere evenementen. We hebben veel verschillende dingen voor onze particuliere klanten, evenals professionele uitrusting voor professionele verhuurbedrijven, onder andere onze populaire en bekende Slush ijsmachines. De kleurrijke Slush ijsmachines zijn in een uitstekende verhuurkwaliteit en makkelijk in gebruik en schoon te maken. De machines zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, afhankelijk van de hoeveelheden die u nodig heeft. Bekijk hieronder ons aanbod van machines en bestel vandaag nog uw nieuwe Slush ijsmachine.

Koele dranken op warme zomerdagen.

Slush ijs lijkt in eerste instantie misschien iets voor kinderen en jonge volwassenen, maar u kunt veel meer met deze leuke en gave machine. Er is op een warme zomerdag niets zo lekker als een koel kleurrijk drankje - maar ook op elk ander feestelijk moment! Onze professionele Slush ijsmachines zijn uitermate geschikt voor verhuurdoeleinden en particulier gebruik. De glanzende en fraaie Slush ijsmachine zal op alle feesten, evenementen, markten en beurzen een doorslaand succes zijn. De bewegende, kleurrijke vloeistof is heel herkenbaar en heeft zowel op volwassenen als kinderen een grote aantrekkingskracht. Voor een evenement met volwassenen kan voor het verkrijgen van een geweldige smaak en genot alcohol worden toegevoegd. Verras uw gasten dit jaar met een koel drankje en kijk eens hoe de kinderen beginnen te stralen als ze ontdekken dat er echt Slush ijs op het verjaardagsfeest is! Gebruik de machine op beurzen en markten om koele drankjes vanuit een stand of kraam te verkopen.

Slush ijsmachine voor allerlei soorten drankjes.

Gebruik de bewegende Sluch ijsmachine voor andere drankjes dan kleurrijk ijs. U kunt de tank vullen met sap, smoothies of zoete koffiedranken. De geadviseerde temperatuur voor het koelen van Slush ijs is op 9 graden ingesteld. U kunt dit eventueel aanpassen. De vriestijd zal enigszins verschillen, afhankelijk van de kamertemperatuur en de temperatuur van de producten. Let op: het is belangrijk om de Slush ijsmachine goed schoon te maken en te ontsmetten voordat u deze gebruikt - en meteen na gebruik! We adviseren u om eerst de paragraaf “reinigen” in de handleiding door te nemen. Zorg ervoor dat het suikergehalte hoger is dan 13%, omdat anders de inhoud te veel bevriest en de machine schade zal oplopen! U mag in de machine nooit alleen water gebruiken!