Popcorn machines

Een popcorn machine voor de meeste feesten en evenementen.

Uw gasten zullen het fantastisch vinden als u op uw evenement een popcorn machine neerzet. Het maakt niet uit of u een familiebijeenkomst of een ander soort evenement organiseert, de overgrote meerderheid van uw gasten zal op een gegeven moment de verleiding van vers gemaakte popcorn niet kunnen weerstaan. Dancover heeft een stijlvolle popcorn machine met of zonder bijbehorende wagen. De machine doet denken aan de klassieke popcorn machines die op kermissen en beurzen te bewonderen zijn. De grote glanzende machine produceert een overvloed aan vers gemaakte warme popcorn. De vintage popcorn machine in rood en zilver heeft een ingebouwde pan voor het maken van lekkere popcorn en zal bij de meeste gelegenheden een doorslaand succes worden - vooral op feestjes voor kinderen en jongeren. Op feestjes voor volwassenen zal een popcorn machine eveneens een populaire topper zijn, waardoor op een bepaald moment van een heerlijke, zoute snack gesmuld kan worden.

Bestel vandaag nog een glanzende popcorn machine van topkwaliteit!

De binnenzijde van de popcorn machine is van aluminium en de buitenzijde is van roestvrij staal. Het unieke ketelsysteem en de verwarmingsbuizen zijn geschikt voor het maken van verse en heerlijke popcorn. U vult de pot en kunt vanaf het moment dat de popcorn in de ruimte onder de ketel terechtkomt beginnen te eten. U en uw gasten kunnen genieten van een overvloed aan heerlijke popcorn. U kunt de machine op een tafel neerzetten of de bijbehorende kar voor de popcorn machine bestellen en het voor uw gasten nog spectaculairder maken. Met deze kar kunt u uw popcorn machine makkelijk her en der verplaatsen.

Popcorn machines en andere fun-producten voor uw feest.

Op Dancovershop.com kunt u deze fraaie en leuke popcorn machine met of zonder een bijbehorende kar verkrijgen. Bestel de twee artikelen gelijktijdig en u heeft een prachtige showtopper die u bij alle evenementen kunt gebruiken. Maar u kunt natuurlijk ook alleen de popcorn machine bestellen en een fantastische tijd op feesten en meer beleven met vers gemaakte popcorn. U wilt dat iedereen op uw komende evenement een geweldige tijd heeft? Bekijk onze selectie Slush ijsmachines, springkastelen, springkussens en nog veel meer leuke dingen!

Popcornkar

Popcornkar

€ 171,28
Popcorn Machine

Popcorn Machine

€ 254,04