Matten en slaapzakken

Matten en slaapzakken met een geweldig comfort.

Iedereen weet dat een goede nachtrust essentieel is om fit en uitgerust wakker te worden. Tijdens een kampeertocht moet u vaak genoegen nemen met wat minder slaapcomfort, maar met onze luchtbedden, slaapmatten en slaapzakken kunt u van een goede nachtrust genieten. Wij hebben zelfopblaasbare slaapmatten, die u eenvoudig kunt opblazen en leeg laten lopen en gemakkelijk kunt oprollen en meenemen. Onze luchtbedden zijn iets groter, maar nóg comfortabeler, omdat ze zacht, dik en lekker zijn om op te slapen. U kunt een- of tweepersoons luchtbedden verkrijgen. De luchtbedden zijn ook perfect geschikt als logeerbed thuis.

Matten en slaapzakken voor geweldige avonturen.

Matten en slaapzakken zijn een must als u in de natuur gaat kamperen - of gewoon ergens op een camping. Dancover biedt een uitgebreid assortiment scherp geprijsde kampeertenten van topkwaliteit aan, maar voor een overnachting in een tent heeft u ook matten en slaapzakken nodig. Op een camping met alle moderne faciliteiten zoals een bad, keuken en speeltuin voor de kinderen - of in de vrije natuur. Met onze matten en slaapzakken heeft u het overal waar u uw tent opzet een fantastische tijd.

Dancover heeft een groot aanbod aan kampeeruitrusting.

Wilt u net iets meer comfort dan een slaapmat kan bieden, ga dan voor onze comfortabele luchtbedden. Het is de luxe vorm van slapen op de camping. Geen harde ondergrond, vochtige grond of kleine steentjes en kevers. De dikke met lucht gevulde matras isoleert u zodat u droog en opgewekt wakker kunt worden. De zachte velours afwerking maakt dat de matras prettig aanvoelt en dat de slaapzak op zijn plek blijft liggen. Onze slaapzakken zijn speciaal voor een kampeervakantie gemaakt, maar ook voor een paar nachten tijdens een kort tripje. Gebruik de slaapzak goed dichtgeritst of als deken met een rits of als een deken. Geschikt voor temperaturen tussen -14 C en 24⁰ C. Bezoek Dancovershop.com en ontdek alle andere spullen die we u voor een tocht in de natuur kunnen aanbieden.