Zachte fleecedekens

Fleece dekens zijn altijd zacht en behaaglijk.

Fleece dekens zijn ideaal als het wat fris of winderig wordt en u buiten bent - op het terras, op het strand, tijdens het zeilen en nog veel meer. Ook kan het knus en decoratief zijn om een mooie plaid of deken op de bank te spreiden. Het ziet er fraai uit en is handig als u 's avonds een deken of plaid over uw benen wilt leggen of als u zich wilt ontspannen en behaaglijk en warm wilt voelen. Dancover heeft dikke en warme fleece dekens voor u. Organiseert u een feest, een familiebijeenkomst of een ander soort evenement? Overweeg dan om een aantal dekens of plaids te kopen, zodat u uw gasten warm kunt houden als ze het wat koud krijgen, vooral 's avonds. Met een zachte fleece deken of een imitatiebont plaid zullen uw gasten zich tijdens het hele feest warm en behaaglijk voelen.

Fleece dekens voor het evenement in uw partytent.

De fleece dekens van Dancover zijn zacht, dik en warm - en onze fleece dekens en imitatiebont plaids zijn wasbaar zodat u ze ook buiten op uw terras kunt gebruiken, ze naar het strand kunt nemen, op een uitje, in het bos en voor een feest in een partytent. Vindt u het prettig om buiten te zijn? Niets is beter dan een kampvuur met wat muziek en een warme deken of plaid, zodat u het niet koud krijgt en buiten kunt genieten zolang u wilt.

Fleece dekens voor cafés en restaurants.

Fleece dekens zijn ook populair in cafés en restaurants waar buiten wordt bediend. Zorg dat u voor uw gasten voldoende fleece dekens hebt, zodat u 's avonds uw terras kunt blijven gebruiken. Met een stapel zachte en warme fleece dekens zullen uw gasten zich behaaglijk en welkom voelen. Onze zachte fleece dekens zijn gemaakt van 100% polyester met sterk stiksel. Ze hebben een formaat van 130x160 cm en kunnen op 30 C° worden gewassen.